BRRip XviD AC3 na DVD

poruka: 14
|
čitano: 6.863
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
BRRip XviD AC3 na DVD

Pozz svima...

skino sam si jedan film koji je ripan sa blueray-a na nekih 2.80gb (720p BRRip XviD AC3-Vision) slika je savrsena 5.1 zvuk...sve 5

samo sto to nemogu gledat na dvd playeru (ne prepoznaje taj file) pa moram sjedit ispred kompa :(

dali postoji neki program s kojim bih mogao to prebaciti na dvd pa da mogu gledati na kucnom kinu a da ostane ta kvaliteta slike i 5.1 zvuka???

hvala 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: BRRip XviD AC3 na DVD

Skini si ConvertXtoDVD   i preko njega prebaci u dvd format, a što se tiče slike i zvuka je da ne možeš dobiti hd kvalitetu slike nego dvd. Za audio nema problema, ostati će ti 5.1 zvuk.

15 godina
neaktivan
Cevi kaže...

Skini si ConvertXtoDVD   i preko njega prebaci u dvd format, a što se tiče slike i zvuka je da ne možeš dobiti hd kvalitetu slike nego dvd. Za audio nema problema, ostati će ti 5.1 zvuk.

Ili DVD Flick, on mi je bio bolji kad sam to radio nedavno.

15 godina
neaktivan

Dali vam se slika puno promjeni nakon prebacivanja ili dali se to isplati radit pasto mi tv nema hd.

kolika je razlika izmedu avi 700mb i ovog...dali primjetete pasto mi je tv malo stariji nemogu bas neku razliku vidjeti

15 godina
neaktivan
BRRip XviD AC3 na DVD

Već sam ti rekao da će ti se taj video konventirati u DVD video format. Ako brineš za kvalitetu onda gledaj ovako, jesi li ikad digao film u videoteci na DVD-u? Ako jesi, kakva je slika? Ako je dobra onda ćeš biti zadovoljan sa ovom konvenzijom.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala na pomoći,samo jos jedno pitanjce...

skino sam taj program i slika je stvarno kao na dvd-u samo neznam kako ubacit titlove posto sam i njih skinuo...

a njih ne prepoznaje ili trbam nsto napravit??

17 godina
BRRip XviD AC3 na DVD

Ne znam koji TV imas, ali ako imas LCD onda bi ti bilo bolje to srediti onako kako sam ja sebi:

fino spojis komp sa TV-om i zvuk sa kucnim kinom, ako ga imas i uzivas u filmu visoke rezolucije.

A sto se titlova tice, probaj staviti isti naziv za film i titlove. ako se film zove "Neki film.avi" onda titlovi moraju biti "Neki film.sub" ili srt ili txt.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gtrifun kaže...

hvala na pomoći,samo jos jedno pitanjce...

skino sam taj program i slika je stvarno kao na dvd-u samo neznam kako ubacit titlove posto sam i njih skinuo...

a njih ne prepoznaje ili trbam nsto napravit??

Stavi im isto ime kao što je ime filma, tako će ih automatski prepoznat i stavit.

15 godina
neaktivan
BRRip XviD AC3 na DVD

Koji si program koristio DVD Flick ili ConvertXtoDVD? Za ubaciti titlove sa ConvertXtoDVD-a, ubaciš titlove u isti folder i preimenuješ naziv titlova, (mora bit isti kao naslov videa). Zatim otvoriš ConvertXtoDVD i povučeš film u njega i trebalo bi ovako izgledati ako je sve u redu:

I još da te napomenem da ćeš imati problema oko dijakritičkih znakova (ć, č, ž, đ, š), pa to odmah podesi, odi na Postavke/Podaslovi/klikni gumb "postavke generiranje teksta podnaslova"/sad nađi gumb "kodna stranica", klikni na njega i traži "ANSI-Central Europe". Spremi postavke. I to je to!

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 14:37 (Cevi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve sam napravio kako si rekao s programom ConvertXtoDVD i sve radi i titlovi također...

Hvala na pomoći :)

14 godina
BRRip XviD AC3 na DVD

Ekipa ajd hitno pomagajte,lega me zamolio da mu skinem film i sve 5 skinuo i gledam fajlove koje je skinuo,i imam AVI(film) AC3 zvučni zapis i SRT titl,i sada sam titl zaljepio u film no trebam i taj AC3 file zaljepiti u film jer nema zvuka(nečuje se da priča itko jedino zvučni efekti su dostupni).Hitno mi treba pomoć moram mu sutra ujutro to dat.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: BRRip XviD AC3 na DVD
kruskar kaže...

Ekipa ajd hitno pomagajte,lega me zamolio da mu skinem film i sve 5 skinuo i gledam fajlove koje je skinuo,i imam AVI(film) AC3 zvučni zapis i SRT titl,i sada sam titl zaljepio u film no trebam i taj AC3 file zaljepiti u film jer nema zvuka(nečuje se da priča itko jedino zvučni efekti su dostupni).Hitno mi treba pomoć moram mu sutra ujutro to dat.

Preko čega gledaš taj video? To mi je bitna informacija, ako ti mislim pomoći.

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
17 godina
BRRip XviD AC3 na DVD

Treba ti samo convertxtodvd program. On ti prebaci film zvuk i titl i snimi sve na dvd koji se moze gledati na bilo kojem dvd uredaju.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: BRRip XviD AC3 na DVD
Bladepu kaže...
kruskar kaže...

Preko čega gledaš taj video? To mi je bitna informacija, ako ti mislim pomoći.

Preko DVDa,uglavnom evo rješio sve preko ConvertXtoDVD 5

Sint1 kaže...

Treba ti samo convertxtodvd program. On ti prebaci film zvuk i titl i snimi sve na dvd koji se moze gledati na bilo kojem dvd uredaju.

Jesam sve sređeno.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice