Ali ono što skyactive kaže i mislim da je u suštini u pravu, to bi sve trebalo biti podešeno u startu i nakon neznam kojeg već updeta raditi kako treba, zašto je na prijašnjim (npr.7.2.3.0.) radilo sve ok, nije bilo problema s potrošnjom baterije u mirovanju... odmah nakon update mi se 7.3.nešto.0 baterija se počela duplo brže prazniti. Ajde sad dolazi 7.5.nešto.0, valjda će se riješiti više taj problem. Nego ja bi te pitao jel ti možda imaš china developer rom na svom mobu. jel se isplati prelaziti na taj china developer rom... I još jedno, imam varijantu 2/16 i sd karticu od 64GB koju vjerojatno ne mogu iskoristiti i polako mi nestaje prostora (još mi je ostalo 3gb slobodno). Idem na put i skinuo sam si here aplikaciju i neke karte.... jel ima neko riješenje da se here aplikacija s kartama prebaci na sd? bez otključavanja, rootanja.... pretpostavljam da nema, ali pitam?
Ja sam uvijek na China Developer ROM-u zato jer moram biti, a na Global/Stable nikad nisam ni pomišljao...
Ako ti odgovara trenutni ROM, ostani na njemu, no ako imaš vremena i volje možeš probati i China Developer ROM.
Bez roota na žalost ništa