Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 909.625
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
MRSKI kaže...

Možda je već pisano o tome ali da ne bih tražio po postovima da mi neko sada odgovori.

Zanima me ako uzimam telefon preko Top -One, da li se plaćaju ikakva davanja odnosno carina. Mjesto dostave je Austria. Pronašao sam ova dva prodavača sa različitim cijenama. Jedan je standardna dostava do 60 dana a drugi preko DHL-a i dostava do 8 radnih dana uz malo veću cijenu.

http://shoppingcart.aliexpress.com/shopcart/shopcartDetail.htm?spm=2114.12010108.0.215.kgAbPX

I šta mi savjetujete da li da od njih tražim da stave global ROM ili da to ostavim za sebe.

I još jedno, znam da je stvar ukusa, koja boja mu najljepše stoji jer niti jednog nisam vidio u živo?

Moraš uzet preko dhl-a di piše no custom duty for the EU da nebi plaća porez. Crni mi je najlipši, sestra ima bili i više je ženski.

16 godina
NITRO_100 kaže...
Nefil kaže...

Evo jutros stigao SMS sa odobrenjem za otključavanje bootloadera. Čekao točno 10 dana. Znači one teorije o obaveznoj aktivnosti na forumu su neistine, potpuno sam neaktivan sa ovim računom.

Danas poslije podne probat ću otključavanje.

Dobio sam i ja SMS nakon 10 dana, ali ne ide otključavanje, imam global rom zadnji..

Otključavanje ide samo na developer ROMu, po onome što sam ja čitao. 

9 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
NITRO_100 kaže...
Nefil kaže...

Evo jutros stigao SMS sa odobrenjem za otključavanje bootloadera. Čekao točno 10 dana. Znači one teorije o obaveznoj aktivnosti na forumu su neistine, potpuno sam neaktivan sa ovim računom.

Danas poslije podne probat ću otključavanje.

Dobio sam i ja SMS nakon 10 dana, ali ne ide otključavanje, imam global rom zadnji..

Otključavanje ide samo na developer ROMu, po onome što sam ja čitao. 

A ima ekipe koja tvrdi da ide i na global, a nekima koji su na china developer isto im zapne otključavanje na 50%.

17 godina

Evo... ja nisam ni dotle stigao. Mi unlock javlja: Your device isn't supported by Mi Unlock.

16 godina
Ja nisam jos ni dobio unlock,nikako da mi oisalju,NE odgovaraju naravno na upite. A tako bi rado si spucao AOSP,cisto da vidim kakav je dozivljaj na njemu.Stavio danas Xiaomi 7.2.3 s rootom,za sada sasvim solidno radi,NE vidim da ima nekih crasheva ili sl.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 3

Zbog cega kad slikam panoramu slika izgleda ko da je slikana digitronom?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Poz, otključo sam bl na snapdragon verziji al mi se twrp nije flashao nego me vodi u do crnog ekrana gdje je nacrtan mob i kabel, jos prije sam vidio da se kao može flashati preko updater aplikacije, može pomoć?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Nema veze ipak, uspio sam, ne znam zašto je sad radilo.

14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

- unlock na pro 3;

Mada nekima (rijetko) radi i na drugim romovima, sluzbeni i provjereni nacin je napraviti unlock na official developer romu.

Ako vec imate official global stable, dev rom bi morali moci instalirati iz updatera. Znaci ne treba miflash ni nista, samo skinite developer official rom (ne fastboot, obican, sa rom download na miui.com, mora imati ekstenziju .zip), updater app, i to je to. Isto tako se mozete nakon toga vratiti na stable sa dev roma.

0 0 hvala 1
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Od jučer su digli cijenu pro modela za 28$

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 9:56 (MRSKI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Niko ne moze vidjeti sadrzaj tvoje kosarice osim tebe ako si ulogovan na svoj racun na aliju. Moras staviti link na proizvod, a ne na svoju kosaricu!

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ja sam jučer naručio note 3 pro 3g rama, preko aliexpressa od goldwaya, 225 dolara, još se dobije maska i folija kolko sam skužio. Tražio sam ih da stave update stable roma, ali su mi ovo poslali:

HI friend,that all the phone in stock now is default install with a customized firmware. You can change to any other firmware when you receive it. 
Because official firmware has no multi language and google play . so the OTA function is disabled
If you need official rom, Please follow this link: http://en.miui.com/a-234.html
We aim to dispatch the parcel fast. so everything as default.Any special request will delay the dispatch .

Što je po meni ok, budem si sam sve sređivao.

1 0 hvala 0
13 godina
Widowmaker kaže...

Niko ne moze vidjeti sadrzaj tvoje kosarice osim tebe ako si ulogovan na svoj racun na aliju. Moras staviti link na proizvod, a ne na svoju kosaricu!

Sry nisam znao

Evo link

http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Hexa-Core-5-5-3GB-RAM-32GB-ROM/32597684693.html?spm=2114.13010208.99999999.261.tOg5bD

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 10:00 (MRSKI).
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Na Giztopu je i dalje 219$ (free shipping): http://www.giztop.com/xiaomi/redmi-note3/xiaomi-redmi-note3-pro.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Jeste ali za verziju od 2/16 GB. 3/32 je 259$

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
MRSKI kaže...

Jeste ali za verziju od 2/16 GB. 3/32 je 259$

Ovu "sitnicu" sam predvidio

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Jel netko primjetio da na global 7.1.8.0 baterija se brže prazni?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 14:44 (kdokma).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
kdokma kaže...

Jel netko primjetio da na global 7.1.8.0 baterija se brže prazni?

A možda je do GPS-a. Sad sam skužio da je bio upaljen.

16 godina
neaktivan
mislim da postoji taj bug s location access al mene vise brine zasto trosi tolko baterije u idle, standbyu... a drugo sto me smeta je problem s whatsapp porukama, ponekad ne dolaze...
usput, nema potrebe prelaska s stable na developer, nema znacajne razlike trenutno, imaju iste probleme...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Nije do gps-a. Evo sad sam na wifi i je trosi nista. Dok sam bi na poslu, na 3g uglavnom brzo je trosio bateriju. Valjda stalno provjerava dostupnost 4g-a. Tako si za sada ja tumacim situaciju. Jucer na bonbonu mi je bio dostupan 4g i nije bilo problema s potrosnjom, a evo danas nista od 4 g na istim lokacijama i baterija se praznila na ocigled.

16 godina
neaktivan
a jel vam ponekad zaglavi bez signala? a primjerice nalazite se na podrucju gdje znate da bi ga trebalo biti...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
razorinc kaže...
a jel vam ponekad zaglavi bez signala? a primjerice nalazite se na podrucju gdje znate da bi ga trebalo biti...

Meni ne, bar nisam primjetio. Jedino mi malo cudno da danas nije bilo 4g signala za bombon, inace uvjek ima ( to mi je i danas iscijedilo bateriju). Valjda je do mreze.?!?

16 godina
neaktivan
ja imam bonbon al ne koristim 4g, mogu provjerit kasnije...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Evo da javim da je i kod mene potrosnja baterije bila prevelika u mirovanju. Mob sam skinuo s punjaca u noci oko 3h (100%). Uopce ga nisam koristio do 10h. Kad ono baterija na 76%. Kasnije sam skuzio da je sistem sam popapao bateriju(potrosio u tom razdoblju oko 45% ukupne te potrosnje). Takoder je i sam android u mirovanju potrosio 40%. To se sve desilo u 7 h nekoristenja mobitela. Onda sam iskljucio i ukljucio mob i potrosnja se stabilizirala. Na kraju je izdrzao 2 i pol dana normalnog koristenja s tih 76%. Sad ga opet punim pa cu vidjeti kako se ponasa baterija. Verzija je stab 7.1.8. a mob pro (sd).

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Meni na 7.1.8 odlicno radi baterija, bolje nego na prethodnom romu. Dva dana mogu izvuci uz intenzivno koristenje (www, mail, viber, wapp...). Signal nisam izgubio nigdje.

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
mcf kaže...

Meni na 7.1.8 odlicno radi baterija, bolje nego na prethodnom romu. Dva dana mogu izvuci uz intenzivno koristenje (www, mail, viber, wapp...). Signal nisam izgubio nigdje.

A koju mrezu korists, 3g ili 4g, i meni je do danas baterija bila super. Ali ponavljam inace sam koristio 4g ali ga danas nije bilo, a baterija se u mirovanju potrosila kao luda, kad sam se vratio na wifi opet sve normalno.

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

ovaj mob za početnike definitivno nije. 

Užasan ROM out-of-the box s hrpom bugova (kakav je official vidjet ćemo kad ga stavim), puno više major bugova od konkurencije iz Kine, puno manje poznatih marki.

Ako se ti bugovi ne riješe official ROM-om, bojim se da će mob ić u oglasnik. Xiaomi bi trebao imat kontrolu kvalitete nad mobitelima koje proizvodi, jer ovakvi ROM-ovi nemaju šta tražit u mobitelima.

Za početak se nadam da ću nakon instalacije počet primat notifikacije i da neće biti prekida što wifi, što mobilnog signala.

I da baterija neće oscilirat.

btw, ovo je ujedno i odgovor pametnjakovicu koji me sprdao, kao šta ja pričam...izgleda da ne pričam samo ja ovo, bit će da i mob.hr i korisnici na ovom forumu "trolaju".

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 19:43 (skyactive).

0 6 hvala 0
17 godina
skyactive kaže...

Užasan ROM out-of-the box s hrpom bugova (kakav je official vidjet ćemo kad ga stavim), puno više major bugova od konkurencije iz Kine, puno manje poznatih marki.

Ako se ti bugovi ne riješe official ROM-om, bojim se da će mob ić u oglasnik. Xiaomi bi trebao imat kontrolu kvalitete nad mobitelima koje proizvodi, jer ovakvi ROM-ovi nemaju šta tražit u mobitelima.

Za početak se nadam da ću nakon instalacije počet primat notifikacije i da neće biti prekida što wifi, što mobilnog signala.

btw, ovo je ujedno i odgovor pametnjakovicu koji me sprdao, kao šta ja pričam...izgleda da ne pričam samo ja ovo, bit će da i mob.hr i korisnici na ovom forumu "trolaju".

Ja stvarno ne znam koliko se puta tebi treba ponoviti da taj ROM sa aliexpress koji imas na telefonu NIJE SLUZBENI XIAOMI ROM I DA NE MOZES SUDITI O KVALITETI TELEFONA DOK GOD IMAS TAJ ROM NA NJEMU!!!

Nije mi jasno kako mislis da Xiaomi ima kontolu kvaliteta za ROM koji nije njhov i koji je neko stavio na njihov telefon bez njihovog znanja i odobrenja???

10 godina
neaktivan
Widowmaker kaže...
skyactive kaže...

Ja stvarno ne znam koliko se puta tebi treba ponoviti da taj ROM sa aliexpress koji imas na telefonu NIJE SLUZBENI XIAOMI ROM I DA NE MOZES SUDITI O KVALITETI TELEFONA DOK GOD IMAS TAJ ROM NA NJEMU!!!

Nije mi jasno kako mislis da Xiaomi ima kontolu kvaliteta za ROM koji nije njhov i koji je neko stavio na njihov telefon bez njihovog znanja i odobrenja???

najprije, nemoj se derat i bit nekulturan.

drugo, nemaju ni drugi kinezi oficijelne ili dorađene ROM-ove, pa svejedno rade bolje, s tim da im oficijelni podržavaju hr jezik.

Drugo, zašto Xiaomi dozvoljava prodaju telefona s bugovitim ROM-ovima? To im direktno utječe na renome njihovih proizvoda, dakle na firmu. Što misliš zašto Apple nikad ne izbacuje mobitele s ovako lošim ROM-ovima?

Treće, kao što možeš čitat, i oficijelni ROM-ovi imaju major bugove, uostalom nekoliko forumaša je napisalo da treba izbjegavat najnoviju inačicu oficijelnog global stable ROM-a.

Četvrto, bavio sam se i bavim prodajom kineskih mobitela i kao takav jako dobro znam što znači kad korisniku uvališ ROM kao što je meni uvaljen. Taj će odmah posegnut za bocom i past u očaj a nakon toga će tražit lovu natrag uz vraćeni rabljeni mob. Činjenica je da takvi moraju fleshat i riskirat da briknu telefon, što takvima predstavlja gnjavažu. Možda tebi, meni i većini s ovog foruma ne, ali mi smo manjina. Radim puno s ljudima i mnogi ne znaju razlikovat niti antene a kamoli fleshat mobove.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 19:58 (skyactive).
17 godina
skyactive kaže...
Widowmaker kaže...
skyactive kaže...

najprije, nemoj se derat i bit nekulturan.

drugo, nemaju ni drugi kinezi oficijelne ili dorađene ROM-ove, pa svejedno rade bolje, s tim da im oficijelni podržavaju hr jezik.

Drugo, zašto Xiaomi dozvoljava prodaju telefona s bugovitim ROM-ovima? To im direktno utječe na renome njihovih proizvoda, dakle na firmu. Što misliš zašto Apple nikad ne izbacuje mobitele s ovako lošim ROM-ovima?

Treće, kao što možeš čitat, i oficijelni ROM-ovi imaju major bugove, uostalom nekoliko forumaša je napisalo da treba izbjegavat najnoviju inačicu oficijelnog global stable ROM-a.

Četvrto, bavio sam se i bavim prodajom kineskih mobitela i kao takav jako dobro znam što znači kad korisniku uvališ ROM kao što je meni uvaljen. Taj će odmah posegnut za bocom i past u očaj a nakon toga će tražit lovu natrag uz vraćeni rabljeni mob. Činjenica je da takvi moraju fleshat i riskirat da briknu telefon, što takvima predstavlja gnjavažu. Možda tebi, meni i većini s ovog foruma ne, ali mi smo manjina. Radim puno s ljudima i mnogi ne znaju razlikovat niti antene a kamoli fleshat mobove.

5. Uzmi Snickers!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice