Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 910.673
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: Xiaomi Redmi Note 3

Sve 5 ali nisi dobio nista u stvari. Njihova je odgovornost za posiljku dok ti ne potpises da si je primio svakako. Pare ces dobiti od paypala ako ne dobijes posiljku svakako. Ne vidim nista dodatno za tebe u ovom slucaju. Nisu nikakve pare ali nikakakva  je i usluga. Ja licno ne bih platio. I ne pise da ce ti oni nadoknaditi stetu nego da ce ti pomoci da to rijesis. Pomoci u cemu? "...we will help to resolve your problems immediately".

15 godina
Torent kaže...

Sve 5 ali nisi dobio nista u stvari. Njihova je odgovornost za posiljku dok ti ne potpises da si je primio svakako. Pare ces dobiti od paypala ako ne dobijes posiljku svakako. Ne vidim nista dodatno za tebe u ovom slucaju. Nisu nikakve pare ali nikakakva  je i usluga. Ja licno ne bih platio. I ne pise da ce ti oni nadoknaditi stetu nego da ce ti pomoci da to rijesis. Pomoci u cemu? "...we will help to resolve your problems immediately".

a netko gore je napisao da mu dpd nije dao da otvori paket prije nego sto potpise hahah, fantasticno

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 18:15 (domac5).
10 godina
neaktivan
hawk-55555 kaže...

ako ne prode zalba na paypal-u, fino nazovete banku i trazite reklamaciju transakcije (meni je zadnji put pomoglo kod kupnje s ebay-a). Dobijete jedan formular kojeg ispunite i prilozite sve dokumente (komunikaciju s kupcem) i onda vam karticarska kuca vrati novac (npr visa, mastercard --- krovna organizacija, a ne ova kod nas) ;)

kakve veze ima banka sa giztopom ili dpd-om? Po tome bi banke trebale pokrivat sve ovakve štete a ima ih koliko hoćeš

9 godina
odjavljen
skyactive kaže...
Torent kaže...

Tracking number je interes prodavca a ne kupca. Pogotovo ako placas preko paypala. Paypal trazi od prodavca dokaz da je isporucio robu a ne od kupca da nije. 

Osiguranje je najvjerovatnije osiguranje od ostecenja. Sta ce ti osiguranje ako paket ne dodje. Sta ce ti osiguranje pokriti? Pare ionako dobijes nazad od paypala...

pročitaj opis koji sam dao a što uključuje osiguranje.

ANY MISSING ISSUES

ovako mu preostaje da se žali Paypalu, jer će se Giztop ogradit da nije osigurao paket

Osiguranje..magična riječ, kad ti netko slupa auto njegovom krivnjom, znamo šta osiguranje pokriva.

pa sad neka ovaj jozak vidi da li je tih tri dolara bačeno

Nisi ocito citao pazljivo. Gdje ti konkretno pise da ce ti oni nadoknaditi bilo kakvu stetu? Pise samo da ce ti oni POMOCI da da rijesis problem. Pomoci ti mze neka treca strana a prodavac ili ce rijesiti ili nece. Kako ce dokazati missin issues? Ako ima dokaz pomoci ce mu i paypal. Zato kazem ne dobijas nista sto vec nemas placajuci preko paypala. Ili ti mislis da je dovoljno da im posaljes mail i kazes nema moba u pkaetu i oni ti odmah vrate pare? aha...

9 godina
odjavljen
domac5 kaže...
Torent kaže...

a netko gore je napisao da mu dpd nije dao da otvori paket prije nego sto potpise hahah, fantasticno

Pa jeste fantasticno. Niko nigdje i nikad ti nece dati da otvoris paket prije placanja....Pricam o kupovini izvana. Zato treba paziti i kupovati od provjerenih prodavaca i paziti da paket nije otovren. Paket nema pravo da otvara brza posta vec carina a ona ima svoje trake. Barem u BiH.

11 godina
protjeran
Dpd može otvarati ak sumnja u predmet u paketu (pročital sam dpd pravila PDF) u potrazi dal se smije otvarati paket od strane primatelja
10 godina
neaktivan

jel može dostavljač biti dokaz da je paket faličan nakon potpisa

10 godina
neaktivan
Torent kaže...
skyactive kaže...
Torent kaže...

Tracking number je interes prodavca a ne kupca. Pogotovo ako placas preko paypala. Paypal trazi od prodavca dokaz da je isporucio robu a ne od kupca da nije. 

Osiguranje je najvjerovatnije osiguranje od ostecenja. Sta ce ti osiguranje ako paket ne dodje. Sta ce ti osiguranje pokriti? Pare ionako dobijes nazad od paypala...

pročitaj opis koji sam dao a što uključuje osiguranje.

ANY MISSING ISSUES

ovako mu preostaje da se žali Paypalu, jer će se Giztop ogradit da nije osigurao paket

Osiguranje..magična riječ, kad ti netko slupa auto njegovom krivnjom, znamo šta osiguranje pokriva.

Nisi ocito citao pazljivo. Gdje ti konkretno pise da ce ti oni nadoknaditi bilo kakvu stetu? Pise samo da ce ti oni POMOCI da da rijesis problem. Pomoci ti mze neka treca strana a prodavac ili ce rijesiti ili nece. Kako ce dokazati missin issues? Ako ima dokaz pomoci ce mu i paypal. Zato kazem ne dobijas nista sto vec nemas placajuci preko paypala. Ili ti mislis da je dovoljno da im posaljes mail i kazes nema moba u pkaetu i oni ti odmah vrate pare? aha...

pomoći da riješe problem mogu i nadoknadom štete. Piše "insurance" a prijevod te riječi na hrvatskom je osiguranje. Znamo što osiguranje pošiljke znači, a to je i u opisu.

To da li imaš rješenje za ovakve slučajeve putem Paypala, vidjet ćemo jer jedini put kad nisam dobio lovu preko Paypala je kad sam zaprimio pošiljku s kojom nisam bio zadovoljan a tracking je uredno pokazao da je pošiljka zaprimljena.

10 godina
neaktivan

paypal nudi povrat stavke bez obrazloženja zašto nisi zadovoljan s njom

10 godina
neaktivan
mbuljuba kaže...

kako da ne...onda bi svatko tražio povrat love, izmislio da mu nešto nije stiglo itd.

ako tracking pokazuje da si zaprimio pošiljku,  gotovo nemoguća misija je da dobiješ lovu nazad osim ako nemaš neki dokaz, npr. u slučaju oštećenja to je fotografija oštećenja.

Ali kakav dokaz je snimka prazne kutije?

Tko ti uopće garantira da forumaš npr. nije izmislio priču? Recimo da nije izmislio, ali gdje je dokaz?

U biti, sad mi je palo na pamet da se može doznati da li je mob bio u paketu (poslan s paketom), a to je mjerenje gramaže pošiljke. Ako je to mjereno u nekom trenutku u DPD-u (a trebalo je biti), po tome se isto može znat je li mob bio u paketu ili ne. Ali, opet, time se Giztop može ograditi od svoje odgovornosti, ali DPD može opet tvrdit da je uredno predao paket s mobitelom unutra. Što teoretski možda i je. Dobro je zato i vagati paket prilikom preuzimanja.

Isto tako, DPD bi trebao imati kamere koje nadziru otvaranje paketa. Sve u svemu, meni ova priča zvuči malo šuplje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 19:51 (skyactive).
10 godina
neaktivan

domac5 ne javlja jel dobio odgovor na pritužbu

9 godina
odjavljen
mbuljuba kaže...

Ma da bas...

9 godina
odjavljen
skyactive kaže...

pomoći da riješe problem mogu i nadoknadom štete. Piše "insurance" a prijevod te riječi na hrvatskom je osiguranje. Znamo što osiguranje pošiljke znači, a to je i u opisu.

To da li imaš rješenje za ovakve slučajeve putem Paypala, vidjet ćemo jer jedini put kad nisam dobio lovu preko Paypala je kad sam zaprimio pošiljku s kojom nisam bio zadovoljan a tracking je uredno pokazao da je pošiljka zaprimljena.

Pise insurance a pise i "...we will help to resolve your problems immediately". Poenta je da mogu ali ti ne obacavaju da ce to i uraditi nakon uplate tog osiguranja. Nude ti pomoc za rjesavanje problema a ne da ce ga oni i rijesiti. Kome ce to oni pomoci? To su pravne smicalice. Opet kazem šta tebe briga za shipping i gubljenje paketa. Sve dok ti ne poptises da si ga primio njihova je odgovornost za posiljku i tebi moraju isporuciti robu ili vratiti pare a za sve to ti garantuje paypal. Zasto bi ti doplacivao za to? Tek kad potpises da si preuzeo robu roba je tvoja odgovornost. Aposlutno nista nisi dobio sto nisi imao prije uplate. JA recimo nikad nisam niti cu doplatiti za broj za pracenje ako imam zastitu paypala. Bas me briga...

"We offer Shipping Insurance to protect your package against any lost or damaged shipments. Any missing issues reported, we will help to resolve your problems immediately."

15 godina
mbuljuba kaže...

domac5 ne javlja jel dobio odgovor na pritužbu

nista jos, odugovlace. 

giztop mi je ovako odgovorio: hello,

sorry for the issue, please ask local DPD office for claim, then tell us the claim number, so that we can ask our shipping office for investigation, Ok? 
a ovi iz dpd-a su cak 1 mail poslali i ne odgovaraju vise, zvao sam ih i kazu da ce me u ponedeljak nazvat, zivi bili pa vidjeli, kakva sramota da oni ne mogu provjerit snimke u skladistu tko je otvarao paket od njihovih djelatnika pa ga onda obljepio njihovom trakom
10 godina
neaktivan
Torent kaže...
skyactive kaže...

Pise insurance a pise i "...we will help to resolve your problems immediately". Poenta je da mogu ali ti ne obacavaju da ce to i uraditi nakon uplate tog osiguranja. Nude ti pomoc za rjesavanje problema a ne da ce ga oni i rijesiti. Kome ce to oni pomoci? To su pravne smicalice. Opet kazem šta tebe briga za shipping i gubljenje paketa. Sve dok ti ne poptises da si ga primio njihova je odgovornost za posiljku i tebi moraju isporuciti robu ili vratiti pare a za sve to ti garantuje paypal. Zasto bi ti doplacivao za to? Tek kad potpises da si preuzeo robu roba je tvoja odgovornost. Aposlutno nista nisi dobio sto nisi imao prije uplate. JA recimo nikad nisam niti cu doplatiti za broj za pracenje ako imam zastitu paypala. Bas me briga...

"We offer Shipping Insurance to protect your package against any lost or damaged shipments. Any missing issues reported, we will help to resolve your problems immediately."

pise insurance. insurance. sto jos pise manje je bitno.

uostalom, koliko koristi decko ima od paypal-a u OVOM slucaju pokazuje odgovor Giztopa i DPD-a. Isto ce bit kad se obrati Paypalu, jer tracking pokazuje da je paket primio, a tu paypal ne vraca lovu, osim ako se ne ponudi neki konkretan dokaz za maznjavanje mobitela iz paketa.

Nisi doplacivao broj za pracenje? ?????? Nije dobra odluka. Ja sam narucivao neke foto objektive i bilo je par pametnjakovica koji su tvrdili da su poslali neku plaćenu stvar (npr. ne jeftin objektiv) a nisu (sto u principu nitko tko ti daje tracking nece tvrdit, a tracking sam ovih dana dobio cak i za tako jeftinu stvarcicu kao sto je temperirano zaštitno staklo za redmi note 3). 

ovime si sve rekao o predmetnoj temi i koliko si iskusan u narucivanju s neta, tako da nema smisla da dalje diskutiramo o tome.

nego, rmn3 pro izgleda

, naravno na dobrom svjetlu

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 22:02 (skyactive).
9 godina
odjavljen
skyactive kaže...

uostalom, koliko koristi decko ima od paypal-a u OVOM slucaju pokazuje odgovor Giztopa i DPD-a. Isto ce bit kad se obrati Paypalu, jer tracking pokazuje da je paket primio, a tu paypal ne vraca lovu, osim ako se ne ponudi neki konkretan dokaz za maznjavanje mobitela iz paketa.

Nisi doplacivao broj za pracenje? ?????? Nije dobra odluka. Ja sam narucivao neke foto objektive i bilo je par pametnjakovica koji su tvrdili da su poslali neku plaćenu stvar (npr. ne jeftin objektiv) a nisu (sto u principu nitko tko ti daje tracking nece tvrdit, a tracking sam ovih dana dobio cak i za tako jeftinu stvarcicu kao sto je temperirano zaštitno staklo za redmi note 3). 

ovime si sve rekao o predmetnoj temi i koliko si iskusan u narucivanju s neta, tako da nema smisla da dalje diskutiramo o tome.

nego, rmn3 pro izgleda

Pise insurance a nije bitno za sta i kako? A ti si iskusan? Sta tebi kao kupcu znaci tracking number u smislu sigurnosti? Ako dodje ok a ako ne dodje ti dobijes pare. Ako neams tracking mozes reci da nije doslo i ako dodje? Ti mozes biti samo u plusu ako nemas tracking a prodavac  na nuli ili minusu... A koliko sam ja iskusan procijeni sam. Na ebayu imam preko 500 pozitivnih ocjena, na alixpresu sam preko godinu dana bio gold member a svake godine mimo ali i ebaya kupim robe za preko 12000 USD ;) Plus radim kao trzisni inspektor pa sam upucen i te pravne smicalice. Jos mi nisi rekao sta dobija sa tim osiguranje a sto nemas od paypala. Osim zaslijepljenosti rijecju osiguranje. U svakom momentu od kupovine do prijema si osiguran od strane paypala a u ovom konkretnu slucaju ti mislis da ti to osiguranje garantuje nadoknadu bez dokaza da se to u stari desilo. Ako imas dokaze i paypal ce ti nadoknaditi stetu. Kako te prodavac moze nasamiriti ako si nesto kupio i platio preko paypala i on robu nije poslao? Ti ocigledno ne znas kako paypal funkcionise i sta se desava sa tvojim parama kad paltis prekopaypala.

Daj da vidim tvoje iskustvo ;) Moje je u prilogu ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 22:26 (Torent).
10 godina
neaktivan
Torent kaže...
skyactive kaže...

nego, rmn3 pro izgleda

Pise insurance a nije bitno za sta i kako? A ti si iskusan? Sta tebi kao kupcu znaci tracking number u smislu sigurnosti? Ako dodje ok a ako ne dodje ti dobijes pare. Ako neams tracking mozes reci da nije doslo i ako dodje? Ti mozes biti samo u plusu ako nemas tracking a prodavac  na nuli ili minusu... A koliko sam ja iskusan procijeni sam. Na ebayu imam preko 500 pozitivnih ocjena, na alixpresu sam preko godinu dana bio gold member a svake godine mimo ali i ebaya kupim robe za preko 12000 USD ;) Plus radim kao trzisni inspektor pa sam upucen i te pravne smicalice. Jos mi nisi rekao sta dobija sa tim osiguranje a sto nemas od paypala. Osim zaslijepljenosti rijecju osiguranje. U svakom momentu od kupovine do prijema si osiguran od strane paypala a u ovom konkretnu slucaju ti mislis da ti to osiguranje garantuje nadoknadu bez dokaza da se to u stari desilo. Ako imas dokaze i paypal ce ti nadoknaditi stetu. Kako te prodavac moze nasamiriti ako si nesto kupio i platio preko paypala i on robu nije poslao? Ti ocigledno ne znas kako paypal funkcionise i sta se desava sa tvojim parama kad paltis prekopaypala.

pa nije valjda za krumpire. Rijec je o mobitelu. Ne bi vise o tome, rekao sam sta mislim o tome i tvom poznavanju te materije. 

Radis kao trzisni inspektor moj k....c kad ne znas da je tracking number dobra stvar :-) U biti šta ja pričam s nekim tko uopće ne živi u Hrvatskoj (barem prema tvom rječniku).

Koje dokaze forumaš ima ? Dokaz da mu je prazan paket? Ajde ne budi smiješan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 22:25 (skyactive).
9 godina
odjavljen

Doakze u imas u prilogu u proslom postu. Nista nisi rekao osim da ja nemam pojma. Sta ce mu osiguranje pomoc bez dokaza? To ti meni reci? Vratice mu pare na rijec? I kakve veze imam iz koje sam drzave? Paypal ima nekakav poseban odnos prema tvojoj drzavi? Lupas gluposti i navodis ljude na pogresne zakljucke. Nikad nisam izbgubio niti jedan cent phening niti bilo koju drugu valutu na  netu.Nikad. A niakd nisam doplatio za tracking number jer meni kao kupcu ne donosi nista u smislu sigurnosti posiljke. Bas me briga. Ja cu dobiti robu ili pare nazad sa ili bez tracking numbera. A malo kulture ne bi bio na odmet. Vjerovatno sam stariji jedno 3 puta sudeci po rijecniku i nacinu rasprave...
Prilozi ti svoje dokaze o iskustvu ;) Sad ces reci to ti je ispdoo casti zar ne ;) Ajd klinac smijesan si... Tvoja logika je narucis mob platis 3 USD dodje ti mob ti njima kazes nije dosao bez ikakvih dokaza ali hej ti si platio 3 USD osiguranje i dobices pare nazad i imas i pare i mobitel? Hehehhehehehe Ja bi tebe za predsjednika vlade odmah ;)

I cisto da znas posto ocigledno nemas pojma kako too sve funkvionise tracking nzmber ti nije dokaz da je roba u stvari i poslana. Sta ti mislis zasto ne mozes pratiti posiljku prvih par dana? A i kad vidis da je psolana nemas pojam sta je poslano. I kako ti pomaze tracking? Nikako osim sto znas da nesto putuje prema tebi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 22:34 (Torent).
10 godina
neaktivan
Torent kaže...
mbuljuba kaže...

Ma da bas...

provjeri ovdje

https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns

9 godina
odjavljen

Pokusao aktivirati i kaze stranica ne postoji...

I vraca pod odredjenim uslovima troskove postarine ali ne i cijenu robe.

10 godina
neaktivan

izgleda da nisam dobro shvatio ,

ali mislim da mnoge trgovine

prihvaćaju povrat robe bez obrazloženja - barem one u EU i na amazonu

16 godina
neaktivan
skyactive kaže...

Kome sam ja to rekao da ne plaća ako hoće i tristo dolara?! To je moje mišljenje, jer imam iskustva kod internet kupovine a i kod refunda.

Nigdje nije decidirano navedeno da ti to osigurava povrat novaca. Nude ti samo pomoć ako ti se ovo dogodi. Moje mišljenje, a vidim da i mišljenje iskusnijh od mene kod internet kupovine iz inozemstva, tih 3 dolara ne nude dodatnu zaštitu. Ja osobno svaki za paket, a pogotovu iz kine, snimam otvaranje. Ali nije ni to garancija za povrat love, samo moje mišljenje da je to korisno za napravit. 

Ti vjeruj u riječ insurance koliko hoćeš, to je tvoje mišljenje i nemam ništa protiv toga, ali imaš problema sa stavom i karakterom.

NHF

ovaj jozak

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 0:43 (jozak).
9 godina
odjavljen
mbuljuba kaže...

izgleda da nisam dobro shvatio ,

ali mislim da mnoge trgovine

prihvaćaju povrat robe bez obrazloženja - barem one u EU i na amazonu

Prihvataju naravno. Upravo sam vratio laserski daljinomjer u kinu i dobio povrat postarine ali to je dobra volja trgovca jer mu je stalo da ne ostavim losu ocjenu a i uvijek mogu otvoriti slucaj na ebayu i paypalu a nsam platio ni tracking ni insurance...;)

jozak kaže...
skyactive kaže...

Kome sam ja to rekao da ne plaća ako hoće i tristo dolara?! To je moje mišljenje, jer imam iskustva kod internet kupovine a i kod refunda.

Nigdje nije decidirano navedeno da ti to osigurava povrat novaca. Nude ti samo pomoć ako ti se ovo dogodi. Moje mišljenje, a vidim da i mišljenje iskusnijh od mene kod internet kupovine iz inozemstva, tih 3 dolara ne nude dodatnu zaštitu. Ja osobno svaki za paket, a pogotovu iz kine, snimam otvaranje. Ali nije ni to garancija za povrat love, samo moje mišljenje da je to korisno za napravit. 

Ti vjeruj u riječ insurance koliko hoćeš, to je tvoje mišljenje i nemam ništa protiv toga, ali imaš problema sa stavom i karakterom.

NHF

ovaj jozak

BAceno je al dzaba pricati. Cinjenica je da su u kini trgovci jako odgovorni. Onih 12000 USD godisnje platim jednom trgovcu i to direktno. Nemam nikakvu zastit niti paypala niti bilo sta slicno i nikad nisam izgubio niti jedan cent. Rekalmacije mi se rjesavaju narijec jer su profesionaci i stalo im je do kupaca. Nazalost puno profesionalniji od balkanskih trgovaca. Banku sam uhvatio 3 puta da su mi skinuli pare sa racuna bez razloga a kineza nikad...Snimanje je odlicna stvar i u stvari jedino sto mozes napraviti i to ce vjerovatno paypala prihvatiti ali da ce ti iko vjerovati na rijec? Jako tesko osim ako si stalni kupac kao sto sam ja ali za to treba vremena i dosta prometa...

11 godina
protjeran
Btw paypal SAD nudi refund shipping costa ak ti se nesvida predmet,nepase itd (2 tjedna od kupnje)..do kraja godine

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Juce vidjeh link i pokusah aktivirati i kaze stranica ne postoji. Radi li tebi?

11 godina
protjeran
Meni je aktiviralo (link iz maila)
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Debelo ste promašili temu

5 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ajmo SAD malo i o redmi note 3.. ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Jel ova tema ima moderatore??? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Danas cu navjerojatnije naruciti preko ovog linka dark grey

Dosta je skuplje od giztopa al neda mi se cekat 15 dana dok bude dostupan i onda jos najmanje 15 da dode a postoji i jako velika mogucnost da ce i giztop povecat cijene.. Nigdje nije tako jeftin kao kod njih

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 11:22 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice