Da li netko ima problem kao ja,na messengeru ne mogu otvoriti video poruku a svoju koju pošaljem uredno otvori,rom je 6.1.29,mislim da je vjerojatno problem sa zadnjim rom-om
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji ROM imaš?
Imam problem s kalendarom (imam recimo neku obavezu 4.4. i kad stisnem na taj dan u kalendaru, pokaže mi da nema obaveze a poivše broja datuma stoji da postoji neka obavijest, onda stisnem na 5.4. i piše mi to šta bi trebalo pisat 4.4.) i još neke sitne probleme imam i uvjeren sam da mi se baterija troši više s ovim najnovijim nego starijim romovima.
Imate li takva ili slična iskustva???
Cao svima... Planiram da kupim novi mobilni telefon. Koji model bi ste mi preporucili, razmisljam o ovim modelima: Redmi Note 2, Redmi 3, Redmi Note 3. Koji model mi preporucujete? Hvala!
Cao svima... Planiram da kupim novi mobilni telefon. Koji model bi ste mi preporucili, razmisljam o ovim modelima: Redmi Note 2, Redmi 3, Redmi Note 3. Koji model mi preporucujete? Hvala!
Ja planiram kupiti Note 2, jer po meni ima najbolji "omjer" ulozenog/dobivenog. Ako imas malo vise novaca onda svakako uzmi Note 3 Pro.
to i mene najvise muci na ovom mobu, probaj ostavit 1 sat duze da se puni ili otprilike tako nesto jer mi tako jednom nije odma palo u 5 min
Pretpostavljam da je ovo najpouzdaniji prodavač na aliju ?
Vidim da kod ovog prodavača ima više modela Note 2, ali ovaj ima najviše prodanih primjeraka.
Imam problem na RN 2 MIUI 7 v 7.0.66 koji sam kupio s Giztopa...prilikom razgovora stavi mi taj poziv na čekanje i sam poziva druge osobe s imenika...da li da mijenjam rom ili je do nečega drugog ??? Hvala
Install update.zip failed
Zip file is corupted
I tako svaki put bilo da zelim instalirati rom ili twrp, sta raditi
Global 6.2.26

Imam problem na RN 2 MIUI 7 v 7.0.66 koji sam kupio s Giztopa...prilikom razgovora stavi mi taj poziv na čekanje i sam poziva druge osobe s imenika...da li da mijenjam rom ili je do nečega drugog ??? Hvala
ne znam da li se rom može više mijenjati.čitao sam svašta ovih dana ..mislim da se još može pa probaj...ne znam koji je sada OK.mislim da imašp stable verziju a sada se nudi TeamVersion: V7.1.3.0.LHMMICK (MIUI7) . i ja ovih dana očekujem s giztopa mob ,pa ću napisati prve dojmove .na 85 stranici forumaš ivan je stavio najnoviji rom stable pa ti on možda može reći kakva su iskustva
Odgovor na pitanje josipcucuk-a.
Imao sam isti problem.
Riješio sam ga uz pomoć tutorijala od GUARDIANO OTB
objavljenog na 83 stranici .
Ne zaboravi da prvo instaliras app Windroid
na računar, kako bi isti mogao povezati sa telefonom.
Odlično,po kojoj proceduri si stavljao ROM?
Ko želi hrvatske menije, može da isproba neki od ROM-ova sa xiaomi.eu. Nisam isprobao, ali za stavljajne bi trebalo da prolazi ovaj postupak. Ti ROM-ovi su poprilično stock, koliko sam shvatio, samo su ubačeni dodatni jezici i, ako su bazirani na kineskim ROM-ovima, izbačene kineske aplikacije koje nama nisu korisne.
Probaj da ponovo postaviš poklopac, znam da deluje kao da je sve leglo kako treba, ali ume da bude razlike. Preporučujem da pri stavljanju prvo zakačiš gornju stranu.
Jel mi moze netko dati link odakle da narucim ovaj mobitel, po mogucnosti s besplatnom dostavom i bez carinskih troskova.
Top One prodavnica na Aliexpressu, možda i Banggood (oni su imali problema sa EU skladištem, ali bi trebalo da su ga razrešili). Tu je i Gearbest, no, koliko vidim imaju samo skuplju, 32GB varijantu, i nemaju uređaj na stanju u EU skladištu. Ja sam uzeo odavnde, ali prodavac nema EU skladište, tako da je dostava duga i imaš dodatna davanja.
Stigao je konačno i moj note2 naručen sa Giztop-a 14.2.2016.
ROM je 7.0.6.0.0. MIUI 7.0
Jel moram menjat nešto kakav je to ROM što je došao s njim? Imam hrvatski jezik al nemam zemlju Hrvatsku za odabir.
Jel moram menjat nešto kakav je to ROM što je došao s njim? Imam hrvatski jezik al nemam zemlju Hrvatsku za odabir.
Koliko si platio sveukupno?
149 USD a baš jučer sam dobio račun od kartice 1028 kn
Meni je stigao sa tim ROM-om. Delovao je u redu, ali mi je uređaj došao sa par preinstaliranih aplikacija (CM), tako da sam napravio fabrički reset i usput stavio 7.1.3.0, tako da nisam siguran. Jedino mislim da Mi Remote nešto nije hteo da radi.
Cifra je cca 1100kn, nešto gore dole ovisi o tečaju, kak si namjestio paypal ovo ono....
da li je netko probao instalirati ovaj rom
http://www.needrom.com/download/xiaomi-redmi-note-2-hermes-cinafoniaci-rom/
i ima li netko odgovor zašto ne mogu pokrenuti video na messengeru,rom je 6.1.21
Meni je stigao sa tim ROM-om. Delovao je u redu, ali mi je uređaj došao sa par preinstaliranih aplikacija (CM), tako da sam napravio fabrički reset i usput stavio 7.1.3.0, tako da nisam siguran. Jedino mislim da Mi Remote nešto nije hteo da radi.
evo meni danas stigai i odmah sranje.umetnuo karticu sim i memorijski.upalio tražio ggole račun..upisao i nakom par minuta pregledavanja menua,stalno izbacije da ne mogu ništa raditi:"na žalost aplikacija usluge za google play prekinula je s radom"
i što sada ,ne ztnam kao na tvorničke poostavke