Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 802.932
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Da li netko ima problem kao ja,na messengeru ne mogu otvoriti video poruku a svoju koju pošaljem uredno otvori,rom je 6.1.29,mislim da je vjerojatno problem sa zadnjim rom-om

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Pa pogledaj šta piše al da pogodim audioMix 1013

Koji ROM imaš?

1 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ima li neko iskustva sa zamenskim baterijama većeg kapaciteta, kao što su ova i ova?

EDIT: Koliko sam uspeo da izguglam, baterije imaju isti kapacitet kao i originalna. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 12:13 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Imam problem s kalendarom (imam recimo neku obavezu 4.4. i kad stisnem na taj dan u kalendaru, pokaže mi da nema obaveze a poivše broja datuma stoji da postoji neka obavijest, onda stisnem na 5.4. i piše mi to šta bi trebalo pisat 4.4.) i još neke sitne probleme imam i uvjeren sam da mi se baterija troši više s ovim najnovijim nego starijim romovima.
Imate li takva ili slična iskustva???

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Cao svima... Planiram da kupim novi mobilni telefon. Koji model bi ste mi preporucili, razmisljam o ovim modelima: Redmi Note 2, Redmi 3, Redmi Note 3. Koji model mi preporucujete? Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
Nodiking kaže...

Cao svima... Planiram da kupim novi mobilni telefon. Koji model bi ste mi preporucili, razmisljam o ovim modelima: Redmi Note 2, Redmi 3, Redmi Note 3. Koji model mi preporucujete? Hvala!

Ja planiram kupiti Note 2, jer po meni ima najbolji "omjer" ulozenog/dobivenog. Ako imas malo vise novaca onda svakako uzmi Note 3 Pro.

10 godina
neaktivan
Klipson kaže...
Da i mene zanima ovo za romove, neam pojma jučer sam kao napravio Kalibracija baterije (isprazniti skroz, pa ga u offline napunit do kraja, izvadit bateriju vidjet postotak, ako nije 100% opet ponovit postupak do 100%.) Od 100-90% začas otišlo, auto brightness off, Wi-Fi on, sinkro on, Facebook i whatsapp on, sve ostalo pogaseno u greenifyu.

to i mene najvise muci na ovom mobu, probaj ostavit 1 sat duze da se puni ili otprilike tako nesto jer mi tako jednom nije odma palo u 5 min

16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Pretpostavljam da je ovo najpouzdaniji prodavač na aliju ?

Vidim da kod ovog prodavača ima više modela Note 2, ali ovaj ima najviše prodanih primjeraka.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Imam problem na RN 2 MIUI 7 v 7.0.66 koji sam kupio s Giztopa...prilikom razgovora stavi mi taj poziv na čekanje i sam poziva druge osobe s imenika...da li da mijenjam rom ili je do nečega drugog ??? Hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pomoc
Install update.zip failed
Zip file is corupted
I tako svaki put bilo da zelim instalirati rom ili twrp, sta raditi
Global 6.2.26
legaliseit

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo slike
legaliseit
9 godina
neaktivan
Evo slike
legaliseit
11 godina
neaktivan
SkywalkerX kaže...

Imam problem na RN 2 MIUI 7 v 7.0.66 koji sam kupio s Giztopa...prilikom razgovora stavi mi taj poziv na čekanje i sam poziva druge osobe s imenika...da li da mijenjam rom ili je do nečega drugog ??? Hvala

ne znam da li se rom može više mijenjati.čitao sam svašta ovih dana ..mislim da se još može pa probaj...ne znam koji je sada OK.mislim da imašp stable verziju a sada se nudi TeamVersion: V7.1.3.0.LHMMICK (MIUI7) . i ja ovih dana očekujem s giztopa mob ,pa ću napisati prve dojmove .na 85 stranici forumaš ivan je stavio najnoviji rom stable pa ti on možda može reći kakva su iskustva

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2016 18:12 (espltd).
9 godina
neaktivan

Odgovor na pitanje josipcucuk-a. 

Imao sam isti problem.

Riješio sam ga uz pomoć tutorijala od GUARDIANO OTB 

objavljenog na 83 stranici .

Ne zaboravi da prvo instaliras app Windroid

na računar, kako bi isti mogao povezati sa telefonom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2016 19:38 (brato123).
11 godina
neaktivan
Hvala...stavio sam Global 7.1.3 , sad nemam Hrvatski jezik ali bar nezeza s pozivima.

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
SkywalkerX kaže...
Hvala...stavio sam Global 7.1.3 , sad nemam Hrvatski jezik ali bar nezeza s pozivima.

Odlično,po kojoj proceduri si stavljao ROM?

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ko želi hrvatske menije, može da isproba neki od ROM-ova sa xiaomi.eu. Nisam isprobao, ali za stavljajne bi trebalo da prolazi ovaj postupak. Ti ROM-ovi su poprilično stock, koliko sam shvatio, samo su ubačeni dodatni jezici i, ako su bazirani na kineskim ROM-ovima, izbačene kineske aplikacije koje nama nisu korisne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Evo bit ce cca 6 sati sot-a danas, dakle to je otkad sam instalirao onu aplikaciju redmi note 2 tool. Sad je to vec posve pristojno. Nego mislio sam da me nece zadesit ali ipak je skripanje kucista, naruceno novo neko drugacije, ne znam jel da ubacim neki papir ili komadic trake uz taj dio sto skripi...
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Probaj da ponovo postaviš poklopac, znam da deluje kao da je sve leglo kako treba, ali ume da bude razlike. Preporučujem da pri stavljanju prvo zakačiš gornju stranu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ne pomaze...
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Jel mi moze netko dati link odakle da narucim ovaj mobitel, po mogucnosti s besplatnom dostavom i bez carinskih troskova. 

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Top One prodavnica na Aliexpressu, možda i Banggood (oni su imali problema sa EU skladištem, ali bi trebalo da su ga razrešili). Tu je i Gearbest, no, koliko vidim imaju samo skuplju, 32GB varijantu, i nemaju uređaj na stanju u EU skladištu. Ja sam uzeo odavnde, ali prodavac nema EU skladište, tako da je dostava duga i imaš dodatna davanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Stigao je konačno i moj note2 naručen sa Giztop-a 14.2.2016.

ROM je 7.0.6.0.0.  MIUI 7.0

Jel moram menjat nešto kakav je to ROM što je došao s njim? Imam hrvatski jezik al nemam zemlju Hrvatsku za odabir.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
sasa.sb11 kaže...

Jel moram menjat nešto kakav je to ROM što je došao s njim? Imam hrvatski jezik al nemam zemlju Hrvatsku za odabir.

Koliko si platio sveukupno?

10 godina
neaktivan

149 USD a baš jučer sam dobio račun od kartice 1028 kn

17 godina
sasa.sb11 kaže...

Meni je stigao sa tim ROM-om. Delovao je u redu, ali mi je uređaj došao sa par preinstaliranih aplikacija (CM), tako da sam napravio fabrički reset i usput stavio 7.1.3.0, tako da nisam siguran. Jedino mislim da Mi Remote nešto nije hteo da radi.

9 godina
neaktivan
Nema tu sveukupno, kolko piše na giztop stranici tolko je, ljudi čitajte malo, piše svakih par stranica ak nije zajeb ko onom jednom dođe za dva tjedna dostavom dpd, dođe ti poruka na koju ne odgovaraš ak ti paše termin.
Cifra je cca 1100kn, nešto gore dole ovisi o tečaju, kak si namjestio paypal ovo ono....
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

da li je netko probao instalirati ovaj rom

http://www.needrom.com/download/xiaomi-redmi-note-2-hermes-cinafoniaci-rom/

i ima li netko odgovor zašto ne mogu pokrenuti video na messengeru,rom je 6.1.21

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 15:40 (Mrle1969).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
sasa.sb11 kaže...

Meni je stigao sa tim ROM-om. Delovao je u redu, ali mi je uređaj došao sa par preinstaliranih aplikacija (CM), tako da sam napravio fabrički reset i usput stavio 7.1.3.0, tako da nisam siguran. Jedino mislim da Mi Remote nešto nije hteo da radi.

evo meni danas stigai i odmah sranje.umetnuo karticu sim i memorijski.upalio tražio ggole račun..upisao i nakom par minuta pregledavanja menua,stalno izbacije da ne mogu ništa raditi:"na žalost aplikacija usluge  za google  play prekinula je s radom"

i što sada  ,ne ztnam kao na tvorničke poostavke

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 16:37 (espltd).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice