Xiaomi Mi Note 3

poruka: 1.127
|
čitano: 312.112
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Xiaomi Mi Note 3

kad citam ovo sjetim se godinama ranije kada sam flashao i kemijao romove da bi nesto radilo kako treba ili brze ili bolje...  (samsung, htc, motorola, lg..)

valjda ce i kinezi kroz 5-6 godina doci na tu razinu kad ga prvi put upalis da to radi onako kako je zamisljeno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi Note 3

Ma dobro radi global stable ili china stable kada dođu. Problem je ako ih iskemijaju sa eu romovima bez veze jer unazad godinu dvije, global nije dolazio sa hrvatskim jezikom što je mnogima očito problem

Hearthstone: Maks0806#2960
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Mi Note 3

Uzmete  China Stable ROM, i imate sve prvi, sve radi, nema HRV-ali koga briga, tu  je ENG.. i kad bude olimpijada, na main screen dobijete stanje osvojenih medalja od strane Kine, koje ne možete sami ukloniti dok se završe olimpijske :-)

Xiaomi rulz
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2018 12:20 (kraic).
15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ma ne znam, evo ja trenutno koristim Mi6, i stvarno nema neke razlike u ekranima sto se kvalitete tiče. Budem se poigrao jedan dan vise sa Mi6 vs mi note 3, ali razliku u brzini još moram dozivjeti. Zanima me prvenstveno koliko je bolja kamera na Mi note 3, jer ova na Mi6 je stvarno dobra

Ustvari, ja sam čitao da MI6 zbog bržeg SoC-a radi bolje fotke.. Ne znam

Xiaomi rulz
15 godina
maks0806 kaže...
blackeagle29 kaže...
Xiaomi.eu rom bugovit? Je nesluzbeni, ali je ocito kvalitetan, s obzirom da uvoznik za europu dozvoljava taj rom na mobitelima bez ponistavanja garancije(bar tak pise). A po cemu je bugovit s obzirom da oni malo preprace kineski rom?

Konkretno Na redmi note 4: Led obavijest divlja, tu i tamo restart, multitasking buggovit, notifikacije su lutrija hoće li ikad stići. Baterija koma

Mi6: Radi primjetno lošije i zbaganije od stable ili beta roma, Mi6 mi je imao 155k na antutu sa eu roomom, 210k sa globalnim/kineskim, Baterija znatno lošija

Može se staviti, ali nemaš nadogradnje nikakve sa njega na noviji softver, i ima problema svakakvih. Nije kvalitetan niti testiran, te preporučam da se makne čim se može

Imaš aplikaciju updater na svom xiaomi mobu. Skineš zip tu: http://en.miui.com/download-336.html , preko updatera ga nađeš na mobu i voila!

Jel ti pricas o weekly eu romu ili stable eu romu? ja imam eu stable na mi 5 i radi savrseno, sot nije ni bolji ni losiji od obicnog global roma.. ako bi se vec morao pomirit samo sa eng jezikom onda bi stavio masik miui, opcija kolko oces a i prelijepo izgleda status bar kada se povuce, jedino on ima tu temu zove se lite tak nes.. nikako je ne mogu nac dok sam na ostalim romovima

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2018 12:21 (domac5).
9 godina
Ne koristim ga ali sam vidio da ga ljudi dosta hvale jos od onda kad nije bilo hr jezika na global romovima.

Baterija i notifikacije koma? Hmm a bas suprotno navode. Vise slobodnog rama zbog manje pozadinskih procesa, optimizirana potrosnja baterije, optimiziran gps za eu, landscape mode u sms aplikaciji i jos hrpa dodanih stvari, bazirano na kineskom sluzbenom romu. A notifikacije su i nekima na sluzbenim romovima koma.

Kak nema nadogradnje nikakve kad se baziraju na kineskim romovima, njihov dev rom izlazi svaki petak, isto ko i china i stable dev romovi, i isto ima ota update, jedino kaj ota malo kasni (petak navecer po GMT)
17 godina
Xiaomi Mi Note 3

Ja sam imao instaliran china rom na svom redmi note 3 mtk i nakon sto sam stavio gore eu baterija je osjetno krace trajala, tako da sve ovisi koji tocno mobitel i koja verzija roma. Sad na mi max 2 imam miui global stable i ne pada mi na pamet prebacivati se na eu rom jer i stable je dobio podrsku za vise jezika. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

Znači li to da bi konkretno za xiaomi mi mix 2s bili najbolje sačekati da se počnu prodavati s više jezika (HR) nego kupiti pa skidati sam?

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi Note 3
Ja kažem za iskustvo koje sam JA imao sa eu romovima, ota nadogradnju ne budeš dobio, to se ni ne nadaj. Ja se s njih mičem odmah, a sad, možda na nekima dobro rade, ja sam imao izrazito negativna iskustva
Hearthstone: Maks0806#2960
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivšan kaže...

Znači li to da bi konkretno za xiaomi mi mix 2s bili najbolje sačekati da se počnu prodavati s više jezika (HR) nego kupiti pa skidati sam?

Pa ako ti se ne zuri uvijek mozes cekati pa ce i cijena pasti, mislim da se danas svatko moze snaci i sa engleskim pa to ne vidim kako neki nedostatak, a sigurno ce dobiti global verziju sa vise jezika, mozda i odmah

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
neaktivan
Odogovorili su mi, sutra ce mi poslati novi telefon a ovaj da vratim preko DHLa.
Pa cu vam javiti, kao kazu da se desava da ce zamjeniti pa cemo vidjeti dobro je sto su pristali da mi posalju drugi a ja njima ovaj istrovremeno, nego da cekam po mjesec dana, samo sto treba platiti troskove puta ali ajde ako ce mob stvarno valjati za takav mob kako ga vi predstavljate ovdje vrijedi vala tih 282 + 40-50e
[url=http://minecraft-mp.com/server-s68005][img]http://minecraft-mp.com/banner-68005-3.png[/img][/url]
10 godina
neaktivan
Kazu da se dogadja sta tocno? Los primjerak ili? Cudno da su se odlucili za to bome..
11 godina
neaktivan
Jeste kazu mi da se desava da telefon ima gresku da imaju jako puno naruzdbi i da ne stignu sve da isprate kao, pa da ce posto sam valuable customer kako oni kazu mi po dhl poslati novi a ja njima po dhl ovaj i da platim troskova puta za nazad, jedino me birne opet carina kada bude ulazio ali ce kao naglasiti da je telefon sa servisa pa valja nece biti problema, vidite da sam bio u pravu da je problem cijelo vrijeme do telefone, izeznadilo me kako su to prihvatili, znam kada narucim neki telefon na aliexpressu recimo traze ti 5 videa da to pokazujes.
[url=http://minecraft-mp.com/server-s68005][img]http://minecraft-mp.com/banner-68005-3.png[/img][/url]
10 godina
odjavljen
Nek ti pismeno napišu da se mobitel vraća sa servisa ili tako nešto da imaš dokaz da ne plaćaš opet carinske troškove.
15 godina
Xiaomi Mi Note 3

Jel vam stigao napokon update?

Meni je jutros V9.5.3.0.

Fora su nove notiikacije, samo što su izgleda izbacili aplikaciju tema. Može se do nje samo ako se prebaci druga regija.

Steam: krvavasisa, Battlelog: krvavasisa, Rockstar SC: valentino4
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni ne.

Vidim da su maknuli s http://en.miui.com/download-336.html službeni download za 9.1.4. Stranica je zasad prazna, nešto se kuha.

lp

bunch
8 godina
neaktivan

Evo ja sad ažurirao. Sve 5!

8 godina
protjeran
VWalentino kaže...

Jel vam stigao napokon update?

Meni je jutros V9.5.3.0.

Fora su nove notiikacije, samo što su izgleda izbacili aplikaciju tema. Može se do nje samo ako se prebaci druga regija.

Ništa kod mene.

13 godina
Xiaomi Mi Note 3

Za sad kod mene ništa. Vidio sam na MIUI forumu da su samo određeni accounti dobili china stable update i da je bilo kakvo dijeljenje update-a bilo zabranjeno i kažnjivo, pa zato mislim da je moguće da se i za global stable ponavlja ista stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

Ni kod mene nista

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

Mozda zavisi od jezika ili regine odabrane?

Nije mi jasno ako je svima global rom model kako su neki dobili a neki ne.

Ali eto jedan plus za ovaj mob

i to me je bilo nerviralo kod moba jer nikako da ga azuriraju. Cekam da mi dodje danas sam im poslao ovaj stari, kazu samo telefon bez ista zapakovao sam ga dobro u onaj bubble strap.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi Note 3

To je nightly Stable ROM koji se prvo distribuira manjem broju korisnika, a onda nakon nekog vremena je dostupan svima kroz Update i svima je dostupan na MIUI Forumu.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Xiaomi Mi Note 3

Meni stigao prije koji minut. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Na osnovu cega biraju te korisnike?
Aktivnosti na njihovom forumu ili random?
13 godina
Xiaomi Mi Note 3

Nasumično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Uklonili su community wallpapere i teme WTF :(

Edit: sad vidim da su uklonili i updater aplikaciju. Da li je to zadnji update??
Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2018 19:13 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Entry Point kaže...
Uklonili su community wallpapere i teme WTF :(

Edit: sad vidim da su uklonili i updater aplikaciju. Da li je to zadnji update??

Promjeni regiju, trenutno su disableani u Europi dok se ne sredi nesto oko privatnosti. Radi super kad prebacis na USA ili Kinu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova
13 godina
Xiaomi Mi Note 3

Updater aplikacija je maknuta prije X mjeseci na Developer ROM-u, od sada se odmah iz Settings (My Device) pristupa ažuriranju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

Ja sam na global romu, ništa mi ne nudi, kad stavim SAD, Rusija, kanada ista stvar, Kine ni nemam

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktordoc kaže...

Ja sam na global romu, ništa mi ne nudi, kad stavim SAD, Rusija, kanada ista stvar, Kine ni nemam

Ako mislis da ces promjenom regije dobiti update, neces

Treba cekat, strpljen spasen

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice