A tema su XP korisnici koji vole Vistu... kaj ne?
Operativni sustav je onoliko dobar koliko novaca na njemu zaradim. Ako su moje potrebe zadovoljene freeDOS-om, koristit ču upravo taj sofware... sve ostalo je potpuno nebitno... Na kojem OS radi Internet?
Ds ti možda ne radiš za Microsoft PR??? Ne ozbiljno, oladi malo, ovo guranje Viste po forumu je postalo kontraproduktivno(kontraproduktivno?!??? wtf?), i laste više znaju da naxeem voli Vistu....(i ja volim Vistu...neka bude zapisano)
tj. da to nije bio njegov izbor. Očito "netko" besramno prisiljava korisnike na naprednijii,bolji,sigurniji...
OS, bez obzira na preporučenu konfiguraciju za dotični OS.
Neki OEM-i kao što su Dell i HP nude XP kao opciju na novim računalima, drugi nude downgrade( zapravo"upgrade")
Nevjerojatno zvuči podatak, da korisnici računala na temelju neprovjerenih informacija
Jadan je M$ kao i njegov novi proizvod, kad se mora služiti trikovima da bi dokazao kako je Vista bolja od XP.
Discover Windows Vista
Jadan je M$ kao i njegov novi proizvod, kad se mora služiti trikovima da bi dokazao kako je Vista bolja od XP.
Discover Windows Vista
M$ je moćan i bogat, njegove marketinške sposobnosti su neupitne.
Zar nije malo čudno, da obični korisnici ili kritičari Viste imaju veću moć uvjeravanja
od marketinga M$.
Konačno, čemu trik o novom OS Mojave!
Evo javljam vam se sa svoje nove Viste Ultimate SP 1 x64, i super je!
Jest da je jos novo pa nemrem puno pricat o tome, al recimo probo sam igre i drop u FPSu je neprimjetan (sto me i zacudilo, mislio sam da necu vise nis moc igrat po tome sta sam sve cito o Visti na netu). DX10 funkcionira savrseno i ako zbog niceg drugog, zbog DX10 vrijedi prec na vistu.
O tome da je ljepsa i organiziranija od XPa da i ne govorim.
Pouka ove price je: Ljudi, XP je stara tehnologija...WV buba je isto bila kvalitetan auto u svoje vrijeme, al danas ju sigurno necete kupit. Ako nemate vise od 1(2)GB, vec bi bilo vrijeme da izvadite pisljivih 100 kuna iz dzepa i napravite upgrade memorije, jer ko danas nema bar 1 GB nema sta prigovarat o bilo cemu.
...DX10 funkcionira savrseno i ako zbog niceg drugog, zbog DX10 vrijedi prec na vistu.
Pouka ove price je: Ljudi, XP je stara tehnologija...WV buba je isto bila kvalitetan auto u svoje vrijeme, al danas ju sigurno necete kupit. Ako nemate vise od 1(2)GB, vec bi bilo vrijeme da izvadite pisljivih 100 kuna iz dzepa i napravite upgrade memorije, jer ko danas nema bar 1 GB nema sta prigovarat o bilo cemu.
...DX10 funkcionira savrseno i ako zbog niceg drugog, zbog DX10 vrijedi prec na vistu.

tj. da to nije bio njegov izbor. Očito "netko" besramno prisiljava korisnike na naprednijii,bolji,sigurniji...
OS, bez obzira na preporučenu konfiguraciju za dotični OS.
Neki OEM-i kao što su Dell i HP nude XP kao opciju na novim računalima, drugi nude downgrade( zapravo"upgrade")
Nevjerojatno zvuči podatak, da korisnici računala na temelju neprovjerenih informacija
Discover Windows Vista
M$ je moćan i bogat, njegove marketinške sposobnosti su neupitne.
Zar nije malo čudno, da obični korisnici ili kritičari Viste imaju veću moć uvjeravanja
od marketinga M$.
Konačno, čemu trik o novom OS Mojave!
...DX10...

Kažu ljudi da svaki bedak ima svoje veselje, pa tako neki imaju i Vistu :D
Svi koji drukaju za Vistu zapravo drukaju za XP jer Vista nije ništa drugo nego ušminkani XP.
Još nisam ovdje proičitao po čemu je to Vista toliko napredna i bolja od XP-a. DX10? hahaha...
I bez toga dao sam Visti dovoljno šansi na mnogim računalima, ali gadna nekompatibilnost sa softwareom i nestabilnosti s kombinacijom određenih softwarea brzo su me odbile. Stavio sam Vistu frendici i sve joj radi nije nikakav argument o kvaliteti OS-a, jer velika većina tih frendica uglavnom surfa i koristi office. To se može i s puuuno starijim OS-om. Isto tako me zanima koliko bi korisnika i zagovaratelja Vista ovdje imala da ju se ne može nabaviti ''4free'' ili mu ne dođe s laptopom.
M$ je svojim potezima preko nekoliko puta indirektno dao do znanja da Vista ne valja, tako da se tu više nema puno toga za reći. Ne želim nikoga uvjeravati koji OS da koristi, samo bih volio malo više pouzdanih činjenica i dokaza o tome koliko je Vista dobra, jer ih baš i ne nalazim puno. Gotovo da ih i nema, a da se isto ne može reći za XP.
@Roberto
Baci komp kroz prozor i kupi oćale!
Svi koji drukaju za Vistu zapravo drukaju za XP jer Vista nije ništa drugo nego ušminkani XP.
Još nisam ovdje proičitao po čemu je to Vista toliko napredna i bolja od XP-a. DX10? hahaha...
I bez toga dao sam Visti dovoljno šansi na mnogim računalima, ali gadna nekompatibilnost sa softwareom i nestabilnosti s kombinacijom određenih softwarea brzo su me odbile. Stavio sam Vistu frendici i sve joj radi nije nikakav argument o kvaliteti OS-a, jer velika većina tih frendica uglavnom surfa i koristi office. To se može i s puuuno starijim OS-om. Isto tako me zanima koliko bi korisnika i zagovaratelja Vista ovdje imala da ju se ne može nabaviti ''4free'' ili mu ne dođe s laptopom.
M$ je svojim potezima preko nekoliko puta indirektno dao do znanja da Vista ne valja, tako da se tu više nema puno toga za reći. Ne želim nikoga uvjeravati koji OS da koristi, samo bih volio malo više pouzdanih činjenica i dokaza o tome koliko je Vista dobra, jer ih baš i ne nalazim puno. Gotovo da ih i nema, a da se isto ne može reći za XP.

Našli su se prvi pogođeni :)
1. Čitava tri stupnja? Ideš... Taj proc će zbog toga trajati pet godina duže nego što bi trajao da koristiš win xp. Siguran sam i da je program za mjerenje 100% pouzdan.
2. Baš me zanima kako si to mjerio. Loadanje programa mi nikad nije bilo od primarne važnosti, već stabilnost i kompatibilnost
3. I tome ima lijeka unutar windowsa xp, samo treba znati :D
4. Ne vidim zašto bi to bio problem (instalacija dodatnog software-a) kad je ovaj M$-ov jednostavno loš, a ima hrpa footprint free dvd burnera, koji manje koriste sistemske resurse i naporedniji su od ong iz Viste. Uostalom, implementacija dvd burnera u OS nije ni približno dokaz njegove naprednosti i kvalitete, promašena poanta totalno.
5. Nemoj molim te o sigurnosti Viste. Ne želiš ići tim putem. Ništa više ni manje sigurna od ostalih MS operativnih sustava.
6. Ne mislim to uopće, vrlo često je i suprotno. Ako nisi shvatio aludirao sam na neke komentare i pohvale Visti s ovih stranica.
Neću se prepucavati, ali ako sam sebi odgovoriš na pitanja zašto slijedeći M$ OS izlazi prijevremena, zašto se Vista loše prodaje i zašto je dx10 Vista only doći ćeš vrlo brzo do odgovora o realnoj vrijednosti Viste.
Što se tiče Viste kao ušminkane verzije windowsa xp, tu sam aludirao na ono što je Vista trebala biti a nije postala. Popis je dugačak, možeš se slobodno informirati :)
Neke sitne nadogradnje, promjena GUI-a, dodavanje nekoliko programčića i opcija, nije ništa što me oduševljava.
Nemam ništa protiv toga da ljudi koriste Vistu, ai me smeta kad ju se hvali zbog nekih sitnih gluposti, a zaboravlja sve promašaje koji su s njome napravljeni.
@nadimak888 i Psiho256, slobodno se malo bolje informirajte.
Evo kako je to trebalo izgledati. Ima još dosta takvih primjera. A što je sve trebalo biti ispod haube, a nije, o tome slobodno progooglajte.
Našli su se prvi pogođeni :)
1. Čitava tri stupnja? Ideš... Taj proc će zbog toga trajati pet godina duže nego što bi trajao da koristiš win xp.
2. Baš me zanima kako si to mjerio. Loadanje programa mi nikad nije bilo od primarne važnosti, već stabilnost i kompatibilnost
3. I tome ima lijeka unutar windowsa xp, samo treba znati :D
4. Ne vidim zašto bi to bio problem (instalacija dodatnog software-a) kad je ovaj M$-ov jednostavno loš, a ima hrpa footprint free dvd burnera, koji manje koriste sistemske resurse i naporedniji su od ong iz Viste. Uostalom, implementacija dvd burnera u OS nije ni približno dokaz njegove naprednosti i kvalitete, promašena poanta totalno.
5. Nemoj molim te o sigurnosti Viste. Ne želiš ići tim putem. Ništa više ni manje sigurna od ostalih MS operativnih sustava.
6. Ne mislim to uopće, vrlo često je i suprotno. Ako nisi shvatio aludirao sam na neke komentare i pohvale Visti s ovih stranica.
Neću se prepucavati, ali ako sam sebi odgovoriš na pitanja zašto slijedeći M$ OS izlazi prijevremena, zašto se Vista loše prodaje i zašto je dx10 Vista only doći ćeš vrlo brzo do odgovora o realnoj vrijednosti Viste.
Apsolutno je nevjerovatno koliko neki ovdje reknu "argumenata" protiv viste za koje iz vlastitog iskustva znam da nisu istinite. svašta
@klimama, zaboravljaš da je Vista trebala izaći puno prije - 2003. A nije upravo zato jer ništa nisu uspjeli implementirati kako spada pa su na kraju od mnogih dobrih stvari odustali i mnogo toga pisali ponovo.
Pa sad ti reci zašto Dell, HP, Acer i ostala ekipa stalno traže od M$-a da produži dostupnost XP-a? Ne trebam naglašavati koliko računala prodaju te firmew.
A koliko su problema imali s računalima koje su isporučili s Vistom, a korisnici su naknadno tražili XP.
Uz sve navedeno ne vidim razlog zašto bi netko otišao u dućan i kupio Vistu dok doma ima XP.
@scorpion667, slobodno me demantiraj...