Meni windows xp nakon ponovno instaliranja kad idem u normal mode mi se sve puni i onda se pojavi crni ekran vidim mis mogu ga micat i tako ostane nekad se uspije upalit nekad ne jel mi mozda nesto crkava u kompu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni windows xp nakon ponovno instaliranja kad idem u normal mode mi se sve puni i onda se pojavi crni ekran vidim mis mogu ga micat i tako ostane nekad se uspije upalit nekad ne jel mi mozda nesto crkava u kompu
Pokreni HD TUNE, pogledaj health status, proskeniraj disk na bad sectore, skini si memtest86+ pa provjeri memoriju na graške, počisti prašinu ako je ima. Počisti pc sa ccleanerom, defragmentiraj disk sa auslogic disk defrag.
Kakva je instalacija bila u pitanju? Jesi obrisao particiju i instalirao na čistu? Jel možeš bez problema ulaziti u safe mode?
Počisti pc sa ccleanerom, defragmentiraj disk sa auslogic disk defrag.
Što će mu ccleaner čistiti ako je svježa instalacija i kakve veze ima defragmentiranje sa ovime? :S
Pogledaj servise,
možda ima neki koji nije od značaja ali 'troši' resurse.
Još ako ima ugrađeno da se veže za Internet,
može se dogoditi da se 'paljenje' računala dugo odvija.
Moja praksa je da svakom od programa (servisa)
stavim da ne radi automatski nadogradnju.
Onda idu ko' urica.
Edit: Ako koji to nema zabranim mu!
Recimo 'Adobe upgrade; 'Flash upgrade' ....
U safe modu radi bez problema,da izbrisao sam pirtipaciju i sve nanovo onstalirao da mi nije to da mi je slabo napajanje jel sam nedavno uzeo gt 630
U safe modu radi bez problema,da izbrisao sam pirtipaciju i sve nanovo onstalirao da mi nije to da mi je slabo napajanje jel sam nedavno uzeo gt 630
Uninstaliraj grafičke drivere i probaj onda uči u Windowse normalno.
Vec sam to radio nije do toga
Po ovome ili neki driver ili nešto na silu hoće na Internet.
No možda je i napajanje slabo pa kad svi uređaji prorade,
odnosno svi driveri postanu aktivni, stane.
Da nije neki njihov pomoćni program?
Vec sam to radio nije do toga
Onda neki drugi driver? Mora biti nešto od softwarea koji se pokreće s windowsima. Imaš antivirus?