Pozz....
Imam windows 7 , ali nisam bas zadovoljan s njim jer mi je slab PC.
Pa sam si mislio instalirati Windows XP SP3 DarkLite Edition (2011).
Sta mislite o tome ?? Jeli ga netko imaoo?
Pozz....
Imam windows 7 , ali nisam bas zadovoljan s njim jer mi je slab PC.
Pa sam si mislio instalirati Windows XP SP3 DarkLite Edition (2011).
Sta mislite o tome ?? Jeli ga netko imaoo?
Ako baš hoćeš se vraćati na stari OS, ma stavi obični Windows XP SP2, pa onda instaliraj SP3, ili ako imaš već CD sa integriranim SP3.
Ako baš hoćeš se vraćati na stari OS, ma stavi obični Windows XP SP2, pa onda instaliraj SP3, ili ako imaš već CD sa integriranim SP3.
Slažem se sa royalhero, stavio bi Win XP SP3, a izbjegavao bi te verzije "Super, Dark, Lite i sl.".
Ok.Ali sta mislis o Windows XP SP3 DarkLite Edition (2011)?
Slažem se sa royalhero, stavio bi Win XP SP3, a izbjegavao bi te verzije "Super, Dark, Lite i sl.".
Ok.Cito sam o tome da su to neki piratski dodaci ovo,ono...
I ružno je!, MS dizajnira kako Bog zapovjeda, dođu neki seljoberi što su se jučer dokopali PC-ijeva, i počnu pisati Mamba, Pro, Extra, Lite, čak sam vidio i onu verziju XP-a Media Center, oni su je preimenovai u DJ edition, skinem i probam u virtualki, zgadi mi se XP media center.
Ok.Cito sam o tome da su to neki piratski dodaci ovo,ono...
Nemora značiti, ali ne ulijeva mi povjerenje. Instaliraj Win XP SP3 i ako hoćeš samo ga uljepšaj sa Zune desktopom.