Windows XP Home SP3 - izgubljen licence key

poruka: 4
|
čitano: 8.270
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Windows XP Home SP3 - izgubljen licence key

Pozdrav svima.

Prije nekoliko godina sam uz računalo legalno kupio originalne OEM Win XP Home SP3, u Makru Mikru. Nakon kupovine uredno su aktivirani.

Nedavno sam primjetio da sam, zahvaljujući "pedantnom" pospremanju svojih ukućana, ostao bez one prozirne omotnice Windowsa na kojoj je naljepnica sa product keyem. CD imam, knjižicu imam, račun od kupovine imam, nestala je samo ta omotnica.

Sami CD key kao što znamo nije problem recoverati raznim alatima, ali ne želim ostati bez valjanog fizičkog licence keya, pa me zanima postoji li mogućnost da mi Microsoft Hrvatska izda novi licence key? Imam li pravo koristiti Windowse za koje sam izgubio dotični?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Windows XP Home SP3 - izgubljen licence key
Aeon kaže...

Pozdrav svima.

Prije nekoliko godina sam uz računalo legalno kupio originalne OEM Win XP Home SP3, u Makru Mikru. Nakon kupovine uredno su aktivirani.

Nedavno sam primjetio da sam, zahvaljujući "pedantnom" pospremanju svojih ukućana, ostao bez one prozirne omotnice Windowsa na kojoj je naljepnica sa product keyem. CD imam, knjižicu imam, račun od kupovine imam, nestala je samo ta omotnica.

Sami CD key kao što znamo nije problem recoverati raznim alatima, ali ne želim ostati bez valjanog fizičkog licence keya, pa me zanima postoji li mogućnost da mi Microsoft Hrvatska izda novi licence key? Imam li pravo koristiti Windowse za koje sam izgubio dotični?

Skini ovaj program CPP-Product key finder kad aktiviraš program pa tam možeš saznat koji je product key pa si zapiši u teku. I kad budeš instalirao istu XP dakle kod instalacije ako traži product key pa uneseš kojim si pisao u teku pa će proć key na instalaciji i nakon savršetka ali kad budeš išao na net i guglaš Provjera Valjanost i tam neka provjeriš i ako dobiš potvrdno da je original i nemaš brige i dalje nastaviš koristit Win XP. Podrška za XP  Sp 3 traje do 2014g! Windows Update obavezna uključi ako budet provjerili valljanost operativnog sustava. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 19:35 (Nello).
16 godina

- već je Nello sve odgovorio. Ako bi imao problema s ponovnom aktivacijom (to je čest slučaj) sporedno je što si izgubio ključ (lako ga je saznati) nego je to automatika koja ne dozvoljava ponovnu aktivaciju ako je bilo što 'sumnjivo', tad moraš nazvati MS-HR 0800-300-300 i s njima rješiš problem.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina

Jel zna netko di bi mogao kupitit novu licencu za XP?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice