Windows preko linuxa.

poruka: 3
|
čitano: 2.346
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Windows preko linuxa.

Pozdrav svima, na racunaru mi je instalirana najnovija verzija  linuxa, ubuntu 11.10. Medjutim zelim da se prebacim na widows 7. Stvar je sledeca, kada ubacim instalacioni dvd za windows pri paljenju racunara ne dobijem onu poruku Press any key to boot from cd..... Iako mi je u biosu sve podeseno kako treba. First dvd boot.

Na linuxu sam administrator pa mislim da ne bi trebao imati problema sa autorizacijom. Moze neko da pomogne?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows preko linuxa.

- bootanje nema (baš nikakve) veze s adminom, medij ti nije bootabilan ili si ipak pogrešno podesio BIOS (ima i quick boot, vidi tipke F8-9-10-11-12)..

ipak i treća mogućnost: - install medij, mora biti kvalitetno snimljen, preporuka na (naj)nižoj brzini inače su mogući svakakvi problemi kod boota ili za vrijeme instalacije. možda je potrebno samo ponovo snimiti DVD.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
Re: Windows preko linuxa.
ihush kaže...

- bootanje nema (baš nikakve) veze s adminom, medij ti nije bootabilan ili si ipak pogrešno podesio BIOS (ima i quick boot, vidi tipke F8-9-10-11-12)..

ipak i treća mogućnost: - install medij, mora biti kvalitetno snimljen, preporuka na (naj)nižoj brzini inače su mogući svakakvi problemi kod boota ili za vrijeme instalacije. možda je potrebno samo ponovo snimiti DVD.

U potpunosti se slažem, bravo.

Valentin
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice