namjeravam staviti windows 7 na svoje računalo i sad bih stavio Windows 7 ultimate 64-bit pa možete li m ireci koji je on točno jeli x86 ili x64
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel se ti šališ ili se zajebavas...
Stavio bi Windows Ultimate 64bit i pitas jel to 32bit ili 64bit...
Pa ovo 64bit ti je dalo odgovor...
namjeravam staviti windows 7 na svoje računalo i sad bih stavio Windows 7 ultimate 64-bit pa možete li m ireci koji je on točno jeli x86 ili x64
Za windows 7 64-bit ti treba najmanje 2gb rama,a ti imas 1 gb pa stavi windows 7 home premium 32-bit...
EDIT:x86 je 32-bit,a x64 je 64-bit ako si na to mislio...
imam ja još jedno računalo sa 4 gb rama pa zato pitam
onda pukni 64bit...ali ne treba ti ultimate, i home verzija ti je dovoljna...
Stavi onda 64-bitne dakle x64...
imam još jedno pitanje da ne otvaram novu temu
kako mogu napraviti neki program u iso dateteki da se otvara preko nero burning rom
Pa nero burning room ti je program za snimanje optičkih medija.
Ako želiš napraviti .iso datoteku, to možeš sa programima tipa UltraISO, ili sa samim nerom, pri čemu ne snimiš DVD nego ga spremiš na disk kao sliku.
Ako želiš da ti se prilikom klikanja na .iso datoteku ona otvori u Nero Burning Roomu onda postavi na .iso datoteke nek se sa njim otvaraju
desni klik na datoteku-> open with -> other programs -> nero burning room, i klikni na kučicu Always use the selected program to open this kind of file
meni treba da napravim iso i spremim na disk
a kaoo mogu napraviti preko nera nisam nikada radio
Skini si PowerISO.
Znači kada već imaš Nero Burning room, otvori ga, odaberi CD-ROM, DVD-ROM ili BluRay-ROM (ISO) za iso datoteke koje neće biti veće od 2 GB, odnosno CD-ROM, DVD-ROM, BluRay-ROM (UDF) ako češ snimati datoteke veće od 2 GB, (CD, DVD ili BluRay ovisno što ti treba), ubaci datoteke i gore u padajučem izborniku odaberi Image Recorder i odaberi Burn. Nero će pitati kamo da to spremi i imaš ISO sliku
imam ja još jedno računalo sa 4 gb rama pa zato pitam
Onda stavi X64 Winse(64 bitna verzija).X86 su 32 bitni.
a kaoo mogu napraviti preko nera nisam nikada radio
ISO BURNER,jednostavan da jednostavniji ne moze biti.
evo skinio sam UltaIso i sve radi mogu praviti iso datateke
evo skinio sam UltaIso i sve radi mogu praviti iso datateke
Ti ne trebas praviti iso datoteke.Ako imas iso datoteku onda ju moras sprziti na DVD tako da DVD bude bootabilan.