Windows Photo Wiever ne radi ..

poruka: 9
|
čitano: 2.174
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Bok svima..

Imam problem sa Windows photo wiever, kad idem otvorit sliku piše "There was a problem starting C:/Program Files/Windows Photo Wiever/PhotoWiever.dll"
The Specifield module could not be found..

Ja mislim da mi se nešto izbrisalo tj hoću reci tu piše da mi je u Progrm files a nije nego je u Program Files(x86) (Ja samto jednom premješto)
Prije par dana kad sam ušo u Program Files su mi bile duple mape od svega tako da sam ja to sve premjestio nazad u (x86) PRogram files i od tad mi je to a neznam kako da vratim il da nanovo instaliram al neznam kako pa ako netko može pomoći, bio bi zahvalan! 

I da također  Windows jornual na kojem piše kad hoću ući "Windows jorunal cannot start" There was an error initalizikin inking components. If this problem presists  after reseting, contact your  system administator.

Poštenje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Windows Photo Wiever ne radi ..

Idi na Start - Run - ukucaj cmd i stavi na Run as Administrator.

U Command Prompt sada upiši sfc /scannow i klik na enter. Pusti da odradi ,imaj instalacijski cd/dvd spreman ako te zatraži.

Kad završi ,i ako je sve u redu restartaj PC i sve bi opet trebalo biti u redu.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 20:21 (kizo2703).
15 godina
protjeran
kizo2703 kaže...

Idi na Start - Run - ukucaj cmd i stavi na Run as Administrator.

U Commnad Prompt sada upiši sfc /scannow i klik na enter. Pusti da odradi ,imaj instalacijski cd/dvd spreman ako te zatraži.

Kad završi ,i ako je sve u redu restartaj PC i sve bi opet trebalo biti u redu.

Hvala puno radi!! al me malo smeta šta imam iste fajlove i u Program files a i u Program files (x86) mogu premjestit nekako da mi sve bude u x86? il u program files.

Poštenje!
16 godina

Ne petljaj po tim folderima. U x86 ti idu 32 bitne aplikacije a u ovaj drugi 64 bitne...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Al malo čudno, šta nemože sve bit u jednom folderu a ne iste mape u x86 i program files ><

Poštenje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nisi ti stvarao Windows.Ako su oni stavili tako,treba biti tako i ti ne smiješ dirati jer nastaju problemi...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel sad sve u redu? Onda zaboravi da postoje dva Program Files foldera i radi dalje na svojim Windowsima!

NE PRČKAJ PO SISTEMSKIM FOLDERIMA i sve će biti u redu!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
16 godina
Frle1 kaže...

Al malo čudno, šta nemože sve bit u jednom folderu a ne iste mape u x86 i program files ><

čudno? pa da...{#}

btw, recept za bosanski virus je vrlo sličan, samo otiđi u windows\sistem32 ... i napravi malo reda.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
protjeran

oke neću ništa dirat, sad sve lijepo radi i hvala svima, lock!

Poštenje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice