Windows 7 Ultimate 64bit Control Panel crash

poruka: 5
|
čitano: 1.835
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Windows 7 Ultimate 64bit Control Panel crash

Pozdrav forumaši, imam sljedeći problem, nakon što kliknem na Control Panel piše mi da se Explorer srušio i odbija mi ulaz u control panel (crasha) i piše explorer se ponovno pokreće i ništa, odbije jednostavno , molio bih Vas da mi pomognete, kako da to napravim, mislim da mi je to bilo nakon deinstaliranja drivera grafe (od tada explorer crasha). bio bih zahvalan kad bi mi pomogli,. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Windows 7 Ultimate 64bit Control Panel crash

Prvo ,napravi file repair - u Command Promptu ,koji pokreneš kao Administrator ,ukucaj sfc /scannow i klik na enter.

Kad završi ,restartaj PC i vidi jel sad u redu.

Drugo ,instaliraj ispravne drivere za grafičku. Ako treba i one koje si deinstalirao ,ako je PC s njima radio bez greške. I popuni ''Moj PC''.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 22:22 (kizo2703).
13 godina
neaktivan

Skenirao i dobio poruku:  Windows Resource Protection did not find any integriti violations.

C:/Windows/System32>

Drivere sam instalirao 12.6, a imao sam 12.8 i zbog njih sam se vratio na 12.6 jer mi nije htjelo otvorit AMD Engine Control Center.

16 godina
neaktivan
Mador kaže...

Skenirao i dobio poruku:  Windows Resource Protection did not find any integriti violations.

C:/Windows/System32>

Drivere sam instalirao 12.6, a imao sam 12.8 i zbog njih sam se vratio na 12.6 jer mi nije htjelo otvorit AMD Engine Control Center.

Nisi dobro deinstaliral 12.8 i oni ti sad rade probleme. Kad mjenjaš drivere ,moraš kompletno deinstalirati stare

,restartat PC i tek onda instalirati novije.

Možda da probaš ponoviti - prvo deinstalaciju ,pa onda ponovno instalaciju 12.6 drivera.

Ako ni to ne pomogne ,imašDriver Sweeper ,ali kod njega je problem šta će počistiti apsolutno sve fileove ,i onda ,kad dođe novi Service Pack ,morat ćeš instalirati Windowse iznova.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
13 godina
neaktivan

Sve navedeno napravio i opet isti problem....

EDIT: Nakon pola sata od instalacije novih drajvera proradilo :)). hvala puno!

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 1:30 (Mador).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice