Zanima me kako da pokrenem Windows 7 ako je zaštićen sa lozinkom? Postoji li neki trik poput ctrl+alt+delete na Windows XP-u?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to i mene zanima
Našao sam neki program :
http://www.megaleecher.net/Easiest_Way_To_Hack_Windows_And_Linux_Computers
Al tu piše da ga se može koristiti ako se stavi opcije pod BIOS da pali komp samo prek CD- a, zbog čega bi se tako palilo svaki put a ja želim sam jednom...
Kako da stavim da upalim kompjuter i onda kliknem npr. F12 pa mi odaberem Drive E u kojem je CD?
Zanima me kako da pokrenem Windows 7 ako je zaštićen sa lozinkom? Postoji li neki trik poput ctrl+alt+delete na Windows XP-u?
To ti vrijedi samo ako je naziv racuna administrator
strpite se malo, da netko zna rekao bi...
ovako samo spamate
To ti vrijedi samo ako je naziv racuna administrator
Znam!
Znaš li kako da odaberem kada se kompjuter pali preko BIOSA opciju za CD-e...?
pa postavi ga kao first boot device
pa postavi ga kao first boot device
Kako? Ne želim da mi se svaki put kompjuter pali pomoću CD-a već samo kada stavim taj CD.
jel mogu ja nekako preko usb-a
Kako? Ne želim da mi se svaki put kompjuter pali pomoću CD-a već samo kada stavim taj CD.
pa kad neće bit cd-a unutra palit će se normalno
Onda jedino http://ophcrack.sourceforge.net/ ti moze pomoci
Ne možeš ući u windowse a da ti šifra ostane (a ne znaš ju). Možeš ju eventualno resetirati ophcrackom primjera.
Ne postoji "trik" s Ctrl+Alt+Del za ulazak u windowse, to se može iskoristiti jedino ako administratorski account NEMA POSTAVLJENU ZAPORKU.
Malo prosurfajte il' proguglajte po forumu prije ovakovih pitanja, jel'...
EDIT: Po zadanom je admin account na 7 isključen...
Ne možeš ući u windowse a da ti šifra ostane (a ne znaš ju). Možeš ju eventualno resetirati ophcrackom primjera.
Ne postoji "trik" s Ctrl+Alt+Del za ulazak u windowse, to se može iskoristiti jedino ako administratorski account NEMA POSTAVLJENU ZAPORKU.
Malo prosurfajte il' proguglajte po forumu prije ovakovih pitanja, jel'...
EDIT: Po zadanom je admin account na 7 isključen...
ophcrack nije namjenjen za resetiranje pasworda, već da ga "krekne", tj. pokaže ti koji je. Ako nisi nikad koristio ophcrack, nemoj trolati, rađe pogledaj video:
Onda jedino http://ophcrack.sourceforge.net/ ti moze pomoci
Ako ne uspijes probiti lozinku, mozes napraviti backup particije gdje su windowsi s alatom poput Acronis True Image-a na neki vanjski prijenosni disk i onda resetirati lozinku, napraviti kaj vec trebas i nakon toga napraviti restore particije, tako nitko nebude primjetio da si dirao lozinku jer s restore-om budes vratio i staru lozinku
OK ovak. Sve sam shvatio sam što imam neznam kako spržiti ovaj program. Imam iso i img file, a na stranici piše da jedan od tih dvoje treba staviti kao non cd ili nešto slično... http://www.megaleecher.net/Easiest_Way_To_Hack_Windows_And_Linux_Computers
" you have first to extract thee zip file, burn the iso file as CD iso image not as CD data, then change the primary boot drive from your hard disk to your CD or DVD player.
pretty easy. "
1. skini novi HIREN'S BOOT CD sa stranice www.hirensbootcd.org čini mi se verzija 13.2
2. sprži skinuti image na CD i pokreni računalo sa tog cd-a sa opcijom KON-BOOT
3. logiraj se kao administrator, a password ostavi prazan tj. stisni ENTER
4. odradi posao koji trebaš i resetiraj komp bez HIREN'S BOOT CD-a
5. za provjeru probaj se ponovo logirati kao administrator da vidiš da li ovo radi
Kod mene je radilo, a radi se o windowsu 7 professional 32-bit gdje je administrator account zaštićen passwordom.
Za ostale informacije posjeti www.piotrbania.com
Zna li neko kako mogu uci u komp bez šifre
Milsim da se to ne može. Uostalom zašto pitaš ovdje, probaj otvorit novu temu sa tim subjectom pa možda ti netko odgovori...
EDIT: > sarcasm off...
Pogledaj starije postove i koristi trazilicu!
Uostalom zašto pitaš ovdje, probaj otvorit novu temu sa tim subjectom pa možda ti netko odgovori...
Ne, ne, ne....
Koristiti trazilicu. Bilo je ovakvih problema ili "problema" i svi su sa uspjehom rijeseni
Pogledaj starije postove i koristi trazilicu!
Uostalom zašto pitaš ovdje, probaj otvorit novu temu sa tim subjectom pa možda ti netko odgovori...
Ne, ne, ne....
Koristiti trazilicu. Bilo je ovakvih problema ili "problema" i svi su sa uspjehom rijeseni
Ma ovaj moj post je bio samo reakcija na ovog lika što postavlja pitanje u temu a nije vrijedan pogledat čak ni 1 ili dva posta iznad svog. A postavlja pitanje u temu koja se tiče točno onoga što on želi. OK, pa valjda će onda prvo pročitat što piše do sad u temi...
Pokušaj sarkazma je to bio, nažalost očito neuspješan...
za win xp ti je dovoljno uc u safe mod pa tamo namistit a šta se tice win 7 ima tu pametnih odgovora kao sta je rekao Aldo Ophcrack ili imas jos http://www.passwordresetter.com/ koji je po meni onako jel s njim restiras al ti ne zelis to nego zelis uc u komp,a da ti ostane šifra. Tu ti jos moze pomoc Hiren's Boot CD starija verzija,a mos i noviju jel imas nekih password crackera,ali najbolji je Ophcrack. I svima kojima nije jasno znaci morate skinit taj program i onda ga spržit sa nekih od masu programa ImgBurn,PoweISO,....... po meni PowerISO skroz dobar i kad sprzis s njim onda imas bootabilni cd i udes u bios i stavis cd/dvd kao first devices da ti cita i to je to. Onda izvodis sta ti triba i kasnije vratitš HDD na prvo misto i riješen problem
Pozdrav! Imam problem kupio sam hp probook 4710s sa instaliranim windows 7 ultimate i stavio sam na njega lozinku znaci kad uđem piše mi USER i dole lozinka eh a ja sam tu lozinku zaboravio.Molim vas da mi pomognete kak da saznam tu lozinku. HVALA UNAPRIJED
Pozdrav! Imam problem kupio sam hp probook 4710s sa instaliranim windows 7 ultimate i stavio sam na njega lozinku znaci kad uđem piše mi USER i dole lozinka eh a ja sam tu lozinku zaboravio.Molim vas da mi pomognete kak da saznam tu lozinku. HVALA UNAPRIJED
Pa sve ti piše u postovima gore.
Hahaha pogledaj si datum posta kome si htio pomoći.
1. skini novi HIREN'S BOOT CD sa stranice www.hirensbootcd.org čini mi se verzija 13.2
2. sprži skinuti image na CD i pokreni računalo sa tog cd-a sa opcijom KON-BOOT
3. logiraj se kao administrator, a password ostavi prazan tj. stisni ENTER
4. odradi posao koji trebaš i resetiraj komp bez HIREN'S BOOT CD-a
5. za provjeru probaj se ponovo logirati kao administrator da vidiš da li ovo radi
Kod mene je radilo, a radi se o windowsu 7 professional 32-bit gdje je administrator account zaštićen passwordom.
Za ostale informacije posjeti www.piotrbania.com
Tako je, jedino ako je u pitanju x64 os, onda ima problema, x86 radi ko tane:)