Windows 7 drugi disk - problem

poruka: 3
|
čitano: 1.732
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 drugi disk - problem

Pozdrav.

Dakle imam situaciju da sam u računalo koje ima instalirano Windows 7 x64 Professional, stavio još jedan čvrsti disk. Kad sam računalo upalio, on vidi samo disk na kojemu su instalirani Windowsi, a drugi disk vidi samo u Computer Managementu - Disk Management. Od opcija koje mi daje kad kliknem na taj disk dobijem Convert do dynamic, Format disk, Delete disk. Na tom drugom disku koji se ne vidi imam podataka. Ima tko kakvo riješenje, ili moram podatke prebaciti na eksterni disk i formatirati taj drugi čvrsti disk?

Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 7 drugi disk - problem

-ovisi koji je FS (i kojim OSom ili utilsom je kreiran, koja verzija NTFSa i sl.), provjeri kako ga vidi EaseUS-PM (free-home) ili bootaj neku LiveCD linux distru pa probaš na istom PCu, uz provjeru kako ga vidi BIOS, jer može biti samo neki problem npr s kablom ili konektorom (promjeni konektor ili kabel)...

-moguće da mu samo trebaš dodjeliti 'slovo' (disk manager, change-add-remove...).

-ako je bio ne nekom linuxu, možda ga nisi unmountao (ostane zaključan) ili kosirtiš neku zaštitu...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Re: Windows 7 drugi disk - problem

Disk je bio u računalu gdje je instaliran Windows XP SP3, i uredno radi, tako da ne znam zašto mi onda baca tu grešku, odnosno zašto ga odmah ne prepoznaje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice