Windows 7 auto shutdown

poruka: 12
|
čitano: 13.625
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Windows 7 auto shutdown

Evo zanima me zna li netko dobar program (po mogucnosti besplatan) ili moze li se na samom windowsu narediti recimo da se ugasi za 1h ili u neko određeno vrijeme ? Znam da se na xp-u moglo da se upise u "run" nesto "-t -s" tako nekako otprilike.. Do sada sam pokusao nekoliko programa i nijedan nije radio najbolje.. Gledam tv na kompu pa da mi komp ne radi cijelu noc..

Hvala !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 auto shutdown

napiši koje si koristio

za vistu ih ima nekoliko,ne znam jesu li kompatibilni sa sedmicom..

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 22:54 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 auto shutdown

a stvarno ne znam.. skinuo sam mnoge s neta, uglavnom sto sam proguglao.. Poslijednji koji sam koristio je EasyShutDown 3.4 koji cu sada uninstalirati zato sto mi je istekao..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 auto shutdown

i to s ovih sumnjivih stranica,pola ih WOT označava s crveno,probaj ovo:
http://www.softpedia.com/get/Windows-Widgets/System-Utilities/AutoShutdown-Vista-Gadget.shtml
ako će radit,al ja se ne bi s tim gnjavio,podesiš u power opciji,kad da ode u stand by ili tako nešto..

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 0:19 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Windows 7 auto shutdown

Evo nasao sam jedan, skroz jednostavan i velik svega 141 K i naravno besplatan.. Antivirus nije izbacio nista.. Ako nekom zatreba evo LINK..

Hvala na trudu.. Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 auto shutdown
steve90 kaže...

Evo zanima me zna li netko dobar program (po mogucnosti besplatan) ili moze li se na samom windowsu narediti recimo da se ugasi za 1h ili u neko određeno vrijeme ? Znam da se na xp-u moglo da se upise u "run" nesto "-t -s" tako nekako otprilike.. Do sada sam pokusao nekoliko programa i nijedan nije radio najbolje.. Gledam tv na kompu pa da mi komp ne radi cijelu noc..

Hvala !

naredba je
shutdown -s -t 30

30 je broj sekundi nakon kolko da se ugasi. ako stavis 3600 ugasi se za 1h

sa naredbom shutdown -a mozes prekinuti gasenje ako se predomislis. u windows 7 ti se pojavi baloncic kraj sata da znas da je naredba uspjela

I lost one of my machines... I can ping it and everything, but I can't seem to find it in my apartment...
16 godina
neaktivan
Windows 7 auto shutdown

da ne otvaram novu temu ja imam problem s time (naslov)

stavim komp uplajen idem nekamo i puno mi se puta zna dogodit da je komp ugasen otkad sam nasnimao win7 (2-3 dana)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 1:25 (xnight_hunterx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporucam timed shutdown,odlican je
15 godina
neaktivan

Ja koristim program ''Poweroff'' zastarjela ver (3.0.0.10), ali sam na XP-u, tako da nisam siguran za Win7, ali jednostavan i predobar programcic.

Imas logoff, reboot, standby, shutdown, hibernate... itd. Mozes ga shedule-at u određeno vrime, i cak ima opciju da se ugasi nakon određenog processa, tako da ako nesto update-as je vrlo zahvalan.

Kaze da radi na sve OS, tako da evo ti link http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/PowerOff.shtml pa probaj. Freeware je.

Die young... be nice corpse
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 1:37 (Wicker).
15 godina
Wicker kaže...

Ja koristim program ''Poweroff'' zastarjela ver (3.0.0.10), ali sam na XP-u, tako da nisam siguran za Win7, ali jednostavan i predobar programcic.

Imas logoff, reboot, standby, shutdown, hibernate... itd. Mozes ga shedule-at u određeno vrime, i cak ima opciju da se ugasi nakon određenog processa, tako da ako nesto update-as je vrlo zahvalan.

Kaze da radi na sve OS, tako da evo ti link http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/PowerOff.shtml pa probaj. Freeware je.

ja ga koristim na Win 7 i radi odlično

15 godina
Windows 7 auto shutdown

pozz

postoji li opcija da se zamijeni sleep sa shut down kada se na racunalu ne radi određeno vrijeme? naime, komp mi se zna ponekad upaliti sam od sebe, cesto po noci, pa da se nakon nekog vremena đubre samo i ugasi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wicker kaže...

Koja je razlika između poweroff i shutdown opcije ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice