Windows 7 1GB Rama

poruka: 13
|
čitano: 6.167
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Windows 7 1GB Rama

Ovako znam da je ovakvih tema već bilo ali pošto svako govori ovako neko onako ehh sad me zanima dali se moze instalirati Windows 7 sa 1GB Rama?

Vidio sam da  može ali bojim se da bi nakon nekog vremena moglo biti problema pa me zanima vaše misljenje pa pomozite ako možee...?

Evo kako to u mene izgleda:

AMD Athlon 64 Processor

3500+

2,21GHz,1.00 GB Ram-a

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Windows 7 1GB Rama

Moze, 32bitna verzija ce raditi skroz ok na tom PC-u.

clock2much

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Windows 7 1GB Rama

Moze bez problema. Home Premium 32bit bi bila najoptimalnija opcija za taj PC. ...a jos uz pomoc dobrog odrzavanja sistema i Win ready boost-a sve ce raditi savrseno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 1:45 (fade).
13 godina
neaktivan
Windows 7 1GB Rama

Ok hvala vam ja imam CD windows 7 ultimate da nije kod njega neka razlika i isto tako ne vjerujem da ću imati nesto puno memorije jer većinom gamer sam pa...?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Armin44 kaže...

Ok hvala vam ja imam CD windows 7 ultimate da nije kod njega neka razlika i isto tako ne vjerujem da ću imati nesto puno memorije jer većinom gamer sam pa...?

Ma ici ce i Ultimate 64bit ako treba, samo odrzavaj sustav cistim od raznih gluposti i nece biti tih "problema/usporavanja nakon nekog vremena". 

Sad za gaming...ako igras starije igre [npr. Cod2] najverojatnije ces imati malo losije performanse nego na XP-u.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 1:59 (fade).
13 godina
neaktivan

Da razumijem stvarno vam Hvala jer mislim da sad to idem instalirat gdje puklo pa...Jos jednom Hvala.

14 godina
neaktivan
Armin44 kaže...

Da razumijem stvarno vam Hvala jer mislim da sad to idem instalirat gdje puklo pa...Jos jednom Hvala.

ako si gejmer nemoj instaliravati w7!!

13 godina
neaktivan

Nisam neki hard gejmer igram igrice poput Pesa i Countera dali bi moglo biti problema sa njima??

14 godina
neaktivan
Armin44 kaže...

Nisam neki hard gejmer igram igrice poput Pesa i Countera dali bi moglo biti problema sa njima??

sa novijim pes-ovima da a sa counter nece bit problema

13 godina
neaktivan

Za PES 12 pise da može preko W7...

15 godina
neaktivan

Mislim da ti pes zahtjeva minimalno 1gb, što znači uz neke programe u pozadini npr: AV nije sigurno da ćeš igrati ugodno, kupi si još barem 1gb rama. Imaš ih na oglasnicima po prihvatljivoj cijeni. I iskreno nikad nebi instalirao sedmicu na 1gb rama, imao sam priliku radit na 1gb rama win 7, sve se uspori i 'šteka' dok otvori 6-7 tabova na chromu tak da..

13 godina
neaktivan

Ja imam Windows 7 Enterprise 64-bit na 1GB RAM-a i nemam nikakvih problema (Pentium 4 Dual core)

14 godina
mxselotejp kaže...

Ja imam Windows 7 Enterprise 64-bit na 1GB RAM-a i nemam nikakvih problema (Pentium 4 Dual core)

Ja imam W7 Ultimate x64 i XP Home Edition, no bolje su mi performanse na XP-u.

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice