Windows 7 . MSI laptop

poruka: 7
|
čitano: 2.142
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Windows 7 . MSI laptop

Pozdrav forumasi 

Prije mozda sedmicu dana kupio sam novi laptop MSI CX640   sa i3 procesorom i 4 GB rama..

Na njemu je dosao instaliran windows 7 (crackovana verzija) medjutim update nije bio iskljucen i updatovalo mi i usporilo racunar 

Odlucim ja i sinoc ponovo sebi uradim win7 medjutim kao da mi pola opcija nema tj. na tasturi kad pritisnem tipku Fn ne otvara mi dodatni meni ..  Googlao sam malo i pronasao kao da mi treba 

thema za MSI mod to mi je nekako potpuno nejasno .. 

Ukratko imam ovakav laptop i hocu ovakav OS na njemu   vi mi pomozite da odgonetnem sta mi treba 

Veliko vam hvala

Prva druga peta ;) ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Windows 7 . MSI laptop
aneLL kaže...
Na njemu je dosao instaliran windows 7 (crackovana verzija) medjutim update nije bio iskljucen i updatovalo mi i usporilo racunar 

Update ti nije usporio laptop nego rsaznorazni loaderi i crackovi za sedmicu.

Skini dodatni utility sa MSI-jeve stranice koji se zove PHotkey. To bi trebalo bit za dodatne funkcije (Fn+neka tipka).

Skini MSI wallpaper je ono nije nikakva tema nego obična slika. Pošto taj laptop dolazi vjerojatno sa predinstaliranim Windowsima onda je to OEM verzija i customizirana sa MSI-jevim logom i sličnim stvarima.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
15 godina
neaktivan
Windows 7 . MSI laptop

Vjerovatno ti trebaju driveri ili neki programi proizvođača koji inače dolaze sa predinstaliranim Windowsima. Da bi saznao što ti točno treba odeš na stranice proizvođača laptopa i prema modelu skineš odgovarajuće programe. Često se zna naći i cijeli instalacijski CD koji dolazi sa laptopom.

Što se updejta tiče, ne vjerujem da ti je to razlog usporenog računala. Svakako se preporučuje da redovito skidaš i instaliraš najnovije zakrpe kako bi izbjegao sigurnosne propuste MS-a. Ako ne želiš automatski, barem 1x tjedno ručno instaliraj sve što ti treba i miran si. Updejti ne usporavaju računalo, možda je bio problem u nečem drugom.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Windows 7 . MSI laptop

Uspio sam odgonetnuti zahvaljujuci hotkeysima i sad radi normalno upravo ono sto sam htio 

Jos samo me zanima zasto mi ovaj touchpad nece da lista tj kad odem u gornji desni ugao i drzim lagano prstom on bi trebao da lista stranicu a sad nece : (: :( 

jos jednom hvala vam

Prva druga peta ;) ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 15:24 (aneLL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
aneLL kaže...

Uspio sam odgonetnuti zahvaljujuci hotkeysima i sad radi normalno upravo ono sto sam htio

Jos samo me zanima zasto mi ovaj touchpad nece da lista tj kad odem u gornji desni ugao i drzim lagano prstom on bi trebao da lista stranicu a sad nece : (: :(

jos jednom hvala vam

Vjerovatno ti trebaju synaptics touchpad driveri http://www.synaptics.com/solutions/products/touchpad

17 godina
neaktivan
aneLL kaže...

Skini drivere za touchpad (Sentelic).

http://www.msi.com/service/download/nbdriver-16110.html

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
14 godina
neaktivan
Windows 7 . MSI laptop

Problem je uspijesno rijesen hvala vam koji ste mi pomogli ...

Prva druga peta ;) ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice