Moj problem je postojanje nečega za što ni sam nisam siguran, otkuda je i od kada na mojem laptopu porijeklom!
Dosta često skidam programe i aplikacije s najnovijeg BUG-ovog CD-a i DVD-a tako da ne znam, možda sam to skinuo svojevoljno, ali ipak molim pametnije za pomoć!
Daklem, u zadnjih mjesec i nekoliko dana u donjem desnom kutu ekrana laptopa se pojavljuje prozor s obavijesti slijedjećeg sadržaja, koji se nikako ne da od prve ugasiti klikanjem kursora po x prozorčiću, već stoji mirno i ne mrda. Kada restartam laptop ili ga ugasim i ponovno za neko vrijeme ukopčam, ili se ne pojavi ponovo ili se pojavi a tada ga mogu isključiti klikanjem na polje x.
U njemu piše slijedjeće;
You have been Updated
Your Viewpoint Media Player was racently updated with latest components to enchange your web viewing.
A new browser update is recommendrd, including advanced pop-up blocking and graphically enhanced search.
Update
Note: there is NO restarted required
By clicking "Update" you are agreeing to the End User License Agreement.
Generalno moja pitanja su;
da li je taj Viewpoint neko zlo koje samo čeka na moj trenutak ne pažnje da mi napravi nered na računalu kao 1 pitanje i
kao 2, kako ga pronalazim u Control Panelu, koliko je Viewpoint kao program/software siguran, u redu, OK, ili da ga pobrišem iz svega gdje stignem.
Ne lutam previše po "Čudnim" stranicama, obzirom već imam nezgodnih iskustava sa provalom mojom krivicom virusa na računalo, tako da pušem i na hladno ali i na bilo kakvo vruće izgledom stanje ili pojavu na ekranu.
Unaprijed zahvaljujem na svakom komentaru, a ako sam ponovio temu, pa ima ih preko 100 vezanih na WXP, tako da nisam baš sve mogao pretražiti, već sam otvorio ovu novu kao moju, u svakom slučaju, osobno ću biti još malo pametniji, nadam se, u nadi je spas!!!!