WIN7 otvaranje CD-a

poruka: 4
|
čitano: 2.914
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
WIN7 otvaranje CD-a

Kada upalim Computer na WIN7 i kada želim otvoriti neki CD koji sam stavio u drive neće ga otvoriti. Samo pola dana učitava, ali ništa. Sada nemogu nikakav CD pokrenut. POMOOOĆ!!!!!!!.........  tnx

Dont hack,be PRO!!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: WIN7 otvaranje CD-a
JosipCod kaže...

Kada upalim Computer na WIN7 i kada želim otvoriti neki CD koji sam stavio u drive neće ga otvoriti. Samo pola dana učitava, ali ništa. Sada nemogu nikakav CD pokrenut. POMOOOĆ!!!!!!!.........  tnx

DVD drive u banani...kablovi nekad znaju biti problem, a ponekad i winsi.

Al najvjerojatnije da je problem do DVD uređaja.

15 godina
neaktivan
Re: WIN7 otvaranje CD-a
JosipCod kaže...

promjeni čitač,dali ti se to i prije dešavalo ili tek sada na win 7 ?

EDIT: ja sam neki dan instaliro microsoft office 2007  i zasteko mi je dvd citac nije se vise dao otvoriti pa sam system restoro i "vratio" vrijeme te je radilo sve normalno ,jedina mana ovoga je što recimo ako u tom vremenu skineš neki film il instaliraš neku igru,vratiš vrijeme te igre/filma neće biti

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 13:22 (JozaxD).
14 godina
neaktivan
WIN7 otvaranje CD-a

iste te cd-ove isprobaj na nekom drugom compu, ako radi prebaci taj citac u neki drugi comp pa onda provaj oce ucitat, na temelju toga i sam zakljuci di je problem

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice