Win7 na na Win8

poruka: 10
|
čitano: 2.948
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Win7 na Win8

ovako...prijatelj mi ima orginal win7 na msi laptopu...i sad me interesira kak preći na win8...dal ima u updatima kakva opcija ili kak...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Win7 na Win8
lamos_driver kaže...

ovako...prijatelj mi ima orginal win7 na msi laptopu...i sad me interesira kak preći na win8...dal ima u updatima kakva opcija ili kak...hvala

Pravilo vrijede:

1. Vidjeti koja marka i model laptopa.

2. Vidjeti dali imaju drivera za njega.

3. Savjetujem da ostanite na sedmici dok još dobro radi. :)

Nenad
12 godina
neaktivan
Re: Win7 na Win8

neznam sad točno koji model msi...al laptop nije stariji od 2 godine i stvarno je bomba ima super preformanse...no al on je meni izjavil da oče win8 i ja mu sad mislim ispuniti želju...ali me sad samo interesira kak napraviti to s sedmice prelazak u win8...a da i dalje ostaje orginal da mu ne bacam pirate...znam da se to da napravit čitao sam negdje ima toga sad već jedno vrijeme...pa vas onda molim tu za pomoć

16 godina
neaktivan
Win7 na na Win8

Platiš pa napravis  upgrade...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Win7 na na Win8

a nije nekaj bila priča da ako imaš org win7 možeš napravit upgrade na win8 i dalje ti ostane orginal

14 godina
lamos_driver kaže...

a nije nekaj bila priča da ako imaš org win7 možeš napravit upgrade na win8 i dalje ti ostane orginal

Istina je, platiš $169.99 i napraviš upgrade.

16 godina
neaktivan
lamos_driver kaže...

Bila je ,za OEM PC -je (znači ,sa predinstaliranim Windowsima 7) kupljene od 01. 07. 2012. do 31. 01. 2013. Ali to je gotovo.

Cijene su sada ''malo'' drugačije.

Počni odavde.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
12 godina
neaktivan

aha divno...nek se glupi ameri lepo i dalje j*** a ja mu stavljam pirate...gamad...za 170 dolara za glupi windows...svašta

13 godina
Glupi Windows?
Ajd sad malo razmisli sto si napisao.
15 godina
Win7 na na Win8

Budi pametan i ostani na Win 7...

Bang!

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: