ovako...prijatelj mi ima orginal win7 na msi laptopu...i sad me interesira kak preći na win8...dal ima u updatima kakva opcija ili kak...hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako...prijatelj mi ima orginal win7 na msi laptopu...i sad me interesira kak preći na win8...dal ima u updatima kakva opcija ili kak...hvala
Pravilo vrijede:
1. Vidjeti koja marka i model laptopa.
2. Vidjeti dali imaju drivera za njega.
3. Savjetujem da ostanite na sedmici dok još dobro radi. :)
neznam sad točno koji model msi...al laptop nije stariji od 2 godine i stvarno je bomba ima super preformanse...no al on je meni izjavil da oče win8 i ja mu sad mislim ispuniti želju...ali me sad samo interesira kak napraviti to s sedmice prelazak u win8...a da i dalje ostaje orginal da mu ne bacam pirate...znam da se to da napravit čitao sam negdje ima toga sad već jedno vrijeme...pa vas onda molim tu za pomoć
Platiš pa napravis upgrade...
a nije nekaj bila priča da ako imaš org win7 možeš napravit upgrade na win8 i dalje ti ostane orginal
a nije nekaj bila priča da ako imaš org win7 možeš napravit upgrade na win8 i dalje ti ostane orginal
Istina je, platiš $169.99 i napraviš upgrade.
Bila je ,za OEM PC -je (znači ,sa predinstaliranim Windowsima 7) kupljene od 01. 07. 2012. do 31. 01. 2013. Ali to je gotovo.
Cijene su sada ''malo'' drugačije.
Počni odavde.
aha divno...nek se glupi ameri lepo i dalje j*** a ja mu stavljam pirate...gamad...za 170 dolara za glupi windows...svašta
Ajd sad malo razmisli sto si napisao.
Budi pametan i ostani na Win 7...