Win XP SP3

poruka: 12
|
čitano: 2.165
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Win XP SP3

Ima ko sp3 kakva je razlika?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Win XP SP3
R4zOR229 kaže...

Ima ko sp3 kakva je razlika?

Izgledom isto kao i prijašnja verzija XP. Uglavnom sadrži važne zakrpe

Ne učimo za školu nego za ocjenu
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2008 21:45 (vistma).
17 godina

pa znam da je izgled isti al me zanima kaj se promjenilo ajd ovi kaj znate jel kaj brzi?Jel igre bolje rade?Sam napisite nes vazno kaj ste uocili ak ga koristite!Evo ja sad imam winxp sp2 i sp3 i zanima me koji da stavim mislim logicno bi bilo da metnem sp3 al neznam da se nije kad pogorsalo mozda

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Win XP SP3

Nece ti se nista pogorsati,a niti nesto ubrzati komp kao sto neki kazu,ta stvar sadrzi 300 i kusur MB zakrpa i kojecega tako da nemas brige.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

pa znam da je izgled isti al me zanima kaj se promjenilo ajd ovi kaj znate jel kaj brzi?Jel igre bolje rade?Sam napisite nes vazno kaj ste uocili ak ga koristite!Evo ja sad imam winxp sp2 i sp3 i zanima me koji da stavim mislim logicno bi bilo da metnem sp3 al neznam da se nije kad pogorsalo mozda

stavi sp3 i neće biti problema. Ja sam ga ima i nije bilo nikakve razlike. Sad sam na Visti Cool
Ne učimo za školu nego za ocjenu
17 godina
neaktivan
Win XP SP3

Ako imaš legalne Windowse sa uključenim stalnim updateom, onda ti service pack 3 neće donjeti skoro nikakvu novinu, SP3 jei skupio sve update koji su izlazili od SP2 do njegovog dolaska. Ako napraviš instalaciju preko windows update stranice onda imaš tamo dio koji kaže da SP3 može "pizati" od nekoliko (neznam točno ali mislim oko 30 MB) pa sve do 300MB. Ovisno koliko updatea imaš instaliranih nakon izlaska SP2. Pa ti odluči da li ti se isplati, ali mislim da ne možeš ništa izgubiti sa instalacijom SP3. A ako imaš ilegalne windowse onda ti preporučan da instaliraš SP3 jer ćeš na taj način pokupiti sve update koji su došli od izlaska SP2.

0 0 hvala 0
17 godina

da winsi su ilegalni i skinul sam s neta sad neku verziju s inergriranim sp3 ajd valjda ce delat

17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Pisali su u Bug-u o tome koliko ubrza ili uspori kompjuter, koje su promjene i sve ostalo...
Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
17 godina
neaktivan
Win XP SP3

neće ti se ništa promjenit posebno, u igrama je isto sve meni se čini, samo zakrpe, kao što je već rečeno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Win XP SP3

Ja sam instalirao sp3 i ne primjetim nikakvu razliku

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:2x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Win XP SP3

MA UZMI vistu, to bi tribalo bit sp3 za windowse

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.

0 0 hvala 0
17 godina
Win XP SP3

Ništa primjetno, jedina razlika je povećan osjećaj 'udobnosti' i sigurnosti pošto si svjestan da si 'up-to-date' Namigiva

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice