Ima ko sp3 kakva je razlika?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima ko sp3 kakva je razlika?
pa znam da je izgled isti al me zanima kaj se promjenilo ajd ovi kaj znate jel kaj brzi?Jel igre bolje rade?Sam napisite nes vazno kaj ste uocili ak ga koristite!Evo ja sad imam winxp sp2 i sp3 i zanima me koji da stavim mislim logicno bi bilo da metnem sp3 al neznam da se nije kad pogorsalo mozda
Nece ti se nista pogorsati,a niti nesto ubrzati komp kao sto neki kazu,ta stvar sadrzi 300 i kusur MB zakrpa i kojecega tako da nemas brige.
pa znam da je izgled isti al me zanima kaj se promjenilo ajd ovi kaj znate jel kaj brzi?Jel igre bolje rade?Sam napisite nes vazno kaj ste uocili ak ga koristite!Evo ja sad imam winxp sp2 i sp3 i zanima me koji da stavim mislim logicno bi bilo da metnem sp3 al neznam da se nije kad pogorsalo mozda

Ako imaš legalne Windowse sa uključenim stalnim updateom, onda ti service pack 3 neće donjeti skoro nikakvu novinu, SP3 jei skupio sve update koji su izlazili od SP2 do njegovog dolaska. Ako napraviš instalaciju preko windows update stranice onda imaš tamo dio koji kaže da SP3 može "pizati" od nekoliko (neznam točno ali mislim oko 30 MB) pa sve do 300MB. Ovisno koliko updatea imaš instaliranih nakon izlaska SP2. Pa ti odluči da li ti se isplati, ali mislim da ne možeš ništa izgubiti sa instalacijom SP3. A ako imaš ilegalne windowse onda ti preporučan da instaliraš SP3 jer ćeš na taj način pokupiti sve update koji su došli od izlaska SP2.
da winsi su ilegalni i skinul sam s neta sad neku verziju s inergriranim sp3 ajd valjda ce delat
neće ti se ništa promjenit posebno, u igrama je isto sve meni se čini, samo zakrpe, kao što je već rečeno
Ja sam instalirao sp3 i ne primjetim nikakvu razliku
MA UZMI vistu, to bi tribalo bit sp3 za windowse
Ništa primjetno, jedina razlika je povećan osjećaj 'udobnosti' i sigurnosti pošto si svjestan da si 'up-to-date'