Win xp pro sp3 Popravak tj de na en bez gubitka

poruka: 10
|
čitano: 4.502
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozzz,

Dali je moguce napraviti popravak ili nesto drugo da se ne izgube ip adrese tj programi koji su instalirani,

jer komp je na poslu ima org win samo me živcira sto je na njemačkome i nikaj ne kuzim.

Nisam uspijo naci nikakav LIP koji bi konvertiro Njenacki jezik na Engleski a kada namjestim tamo na jeziku i regijama nista se nemjenja

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Win xp pro sp3 Popravak tj de na en bez gubitk
gaso636 kaže...

Pozzz,

Dali je moguce napraviti popravak ili nesto drugo da se ne izgube ip adrese tj programi koji su instalirani,

jer komp je na poslu ima org win samo me živcira sto je na njemačkome i nikaj ne kuzim.

Nisam uspijo naci nikakav LIP koji bi konvertiro Njenacki jezik na Engleski a kada namjestim tamo na jeziku i regijama nista se nemjenja

E ajmo ovako, skini si XP SP3 instalacijski cd od nekuda (link budeš dobil na PM), trebalo bi pokrenut instalaciju OSa ponovo (to neće bit moguće na poslu, pogotovo ako nemaš administratorska prava). Kad se intalacija (boot sa cda) pokrene čekaš dok ti ne ponudi repair xp installation (slika), koliko se sjećam dalje ide sve samo do logina u OS, ali svaki slučaj moraš imat šifru ako zatreba.

SLIKA SLIKA
Valentin
17 godina
neaktivan

nije problem stavit da se propravljaju nego me zanima dali bude sve ostalo kako je bilo znaci postavke programa itd, ključ od win je univerzalan.

Jer ako nebude radilo gadno sam zamuljo 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gaso636 kaže...

nije problem stavit da se propravljaju nego me zanima dali bude sve ostalo kako je bilo znaci postavke programa itd, ključ od win je univerzalan.

Jer ako nebude radilo gadno sam zamuljo 

Zašto ne staviš na hrvatski? Klik na hrvatski jezik . Ili imaš engleski za windows XP. Klik za Engleski jezik. Vidiš da imaju, samo treba znat di ima. :)

17 godina
neaktivan
kada odem u kontrol panel i namjestim eng.. imam samo eng australija, postavim da mi je sve na engleskome ne mjenja se ništa osim tipkovnice a na hrvavki se može prebaciti samo s engleskoga.
do hoću skinuti eng jezik s microsoft-ove stranice kaže mi da je moguće samo prebaciti jezik u control panelu ne download
16 godina
neaktivan
gaso636 kaže...
kada odem u kontrol panel i namjestim eng.. imam samo eng australija, postavim da mi je sve na engleskome ne mjenja se ništa osim tipkovnice a na hrvavki se može prebaciti samo s engleskoga.
do hoću skinuti eng jezik s microsoft-ove stranice kaže mi da je moguće samo prebaciti jezik u control panelu ne download

Klikni za download za englesku verziju i zapamti di spremaš i kad završi download i instaliraj englesku verziju i ako traži restart to učiniš a ako je i dalje na njemačkom jeziku onda na kontrol panelu potraži regionalni jezik i staviš na Engleski i on će automatski promjeni u Englesku verziju i to je to.

17 godina
neaktivan
Nello kaže...
gaso636 kaže...

Klikni za download za englesku verziju i zapamti di spremaš i kad završi download i instaliraj englesku verziju i ako traži restart to učiniš a ako je i dalje na njemačkom jeziku onda na kontrol panelu potraži regionalni jezik i staviš na Engleski i on će automatski promjeni u Englesku verziju i to je to.

Probao sam i dalje nece, namjestim na en od tipkovnice do regije cak sam i vremensku zonu promjenio i ništa

17 godina
protjeran

sve opcije u regional an language options u control panelu stavi na jezik koji hoćeš.

pod advanced tabom stavi kvačicu na ''apply all settings to the current user account and to the default user profile''

ovoe će te tražit da ubacis cd od windowsa.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Najprije na add/remove deinstaliraj sve lipove koji su instalirani, tek onda instaliraj hr ili en. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
miki150 kaže...

Najprije na add/remove deinstaliraj sve lipove koji su instalirani, tek onda instaliraj hr ili en. {#}

Bolje sa Revo uninstallerom jer i on uklanja programe i ostale registre.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice