Win XP - Pitanje iz PRAPOVIJESTI :) za znalce!

poruka: 36
|
čitano: 6.371
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win XP - Pitanje iz PRAPOVIJESTI :) za znalce!

ljudi što napravit ako mi ne otvara niti jedan program a otvori mi prozor da moram otvarat s nekm drugim programom kao one datoteke u wordu.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Win XP - Pitanje iz PRAPOVIJESTI :) za znalce

Kratko i jasno - virus. Reinstall Windowsa.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina

-prvi korak, odmakni se od kompijutera.

-bar dok ne napišeš još poneki bitan detalj.. jer '..one datoteke..' nje dobar opis.

Što neće, dali radi windows explorer, ... vjerojatno dvostruki klik, na naki file kao .mp3 ili .txt?

Ako su otišle asocijacije (MIME, poveznice za programe i podatke), jedan dio možeš popraviti, ali to je obično znak da je otišao registerij ili neki sys. file, pa je (re)install brži nego ručno editiranje svih asocijacija.

-ako je samo za word, desni klik na .doc, odaberi 'open with...', pronađi word i to je to ili je sistem zreo za format.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
neaktivan

Vjerovatno si mislio na repair ali i ako nisi i ako su samo asocijacije na fileve u pitanju neka uradi prvo repair pa ako to ne uspije onda reinstal.

17 godina
neaktivan
mat211 kaže...

ljudi što napravit ako mi ne otvara niti jedan program a otvori mi prozor da moram otvarat s nekm drugim programom kao one datoteke u wordu.

skinut ovaj software pa napravit scan s njim..?

15 godina
neaktivan

pa ako nista nece niti insalirat samo otvori onaj prozor "open with".

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice