Win 8 i HP laptop

poruka: 7
|
čitano: 2.382
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Win 8 i HP laptop

Kad instal  win 8 na hp 4530s temp su naspram win 7 15 C vece no inace (mislim da toga nije bilo u beta vrziji win 8) , koristim drivere kaj je hp izdao za win 8 ?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win 8 i HP laptop

Da li 8-ca diže više procesa? Provjeri šta sve diže sa startup-om pa višak isključi. A možda samo da laptop očistiš od prašine. Nije isključena koincidencija da se hladnjak zapušio istovremeno sa instalacijom 8-ce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Win 8 i HP laptop
phoenix2003 kaže...

Da li 8-ca diže više procesa? Provjeri šta sve diže sa startup-om pa višak isključi. A možda samo da laptop očistiš od prašine. Nije isključena koincidencija da se hladnjak zapušio istovremeno sa instalacijom 8-ce.

A znalo je biti cudnih procesa ali do hadrvera nije posto sad vrtom normalno 7.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
15 godina
neaktivan
Win 8 i HP laptop

Više procesa=više vrućine...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Win 8 i HP laptop

Mene je na Dellu 5520 zezo network driver, cim bi laptop bio spojen na internet ventilator bi se poceo vrtit sve u 16. Zatim sam instalirao nove drivere za win 8 i vent uopce ne cujem, a temperature su pale za koji stupanj.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Win 8 i HP laptop

meni na hp probook 4740s ne radi touchpad. imam windowse 8 i slučajno dok sam tipkala sam pritisnula neki gumb i miš se kao zaključao. to mi se desilo i prije ali se s vremenom otključa. 

pa me zanima dal zna netko kako da ga otključam? 
{#} 

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Win 8 i HP laptop
WItcher kaže...

Kad instal  win 8 na hp 4530s temp su naspram win 7 15 C vece no inace (mislim da toga nije bilo u beta vrziji win 8) , koristim drivere kaj je hp izdao za win 8 ?

Imam isti laptop,već mjesec dana nikakvih problema

http://www.avast.com/get/2udv4zIj
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice