Kad instal win 8 na hp 4530s temp su naspram win 7 15 C vece no inace (mislim da toga nije bilo u beta vrziji win 8) , koristim drivere kaj je hp izdao za win 8 ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li 8-ca diže više procesa? Provjeri šta sve diže sa startup-om pa višak isključi. A možda samo da laptop očistiš od prašine. Nije isključena koincidencija da se hladnjak zapušio istovremeno sa instalacijom 8-ce.
Da li 8-ca diže više procesa? Provjeri šta sve diže sa startup-om pa višak isključi. A možda samo da laptop očistiš od prašine. Nije isključena koincidencija da se hladnjak zapušio istovremeno sa instalacijom 8-ce.
A znalo je biti cudnih procesa ali do hadrvera nije posto sad vrtom normalno 7.
Više procesa=više vrućine...
Mene je na Dellu 5520 zezo network driver, cim bi laptop bio spojen na internet ventilator bi se poceo vrtit sve u 16. Zatim sam instalirao nove drivere za win 8 i vent uopce ne cujem, a temperature su pale za koji stupanj.
meni na hp probook 4740s ne radi touchpad. imam windowse 8 i slučajno dok sam tipkala sam pritisnula neki gumb i miš se kao zaključao. to mi se desilo i prije ali se s vremenom otključa.
pa me zanima dal zna netko kako da ga otključam?
Kad instal win 8 na hp 4530s temp su naspram win 7 15 C vece no inace (mislim da toga nije bilo u beta vrziji win 8) , koristim drivere kaj je hp izdao za win 8 ?
Imam isti laptop,već mjesec dana nikakvih problema