Win 7 Problem s ikonama

poruka: 25
|
čitano: 17.651
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win 7 Problem s ikonama

Moj frend ima problem sa ikonama (vidi sliku),kada otvori pokaze mu se neki tekst u notepadu (vidi sliku).Zna netko kako to riješit?

1. Slika 1. Slika
2. Slika 2. Slika
3.Slika 3.Slika

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Win 7 Problem s ikonama

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/sve-datoteke-se-otvaraju-windows-photo-wiewer/90123.aspx?page=0&jumpto=1735282&sort=asc&view=flat

Otvori txt fajl i onda ga spremi kao all files:

World Championships: 7, GP started: 276, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,467
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 21:24 (F1-IVO).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win 7 Problem s ikonama

Idalje su iste ikone.Ne radi to

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Win 7 Problem s ikonama
Marko :D kaže...

Idalje su iste ikone.Ne radi to

to su mu ikone na dektopu?
probaj,link , ne znam jel to ikome pomoglo{#}
samo uključi skrivene foldere,i obriši taj file iconcache.db i restartaj nakon toga,sve piše i nacrtano je

15 godina
neaktivan
Win 7 Problem s ikonama

Ne nece ni to

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Win 7 Problem s ikonama

Skeniraj komp sa MBAMom. Nakon skeniranja i čišćenja, Ivinom metodom vrati .lnk fajlove u normalu.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win 7 Problem s ikonama

Napravio je Brzi Scan i našlo mu je 28 virusa,antivirus ima avg 9,pa cu mu ga sad promijenit... :)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

AVG nije antivirus (samo bi htio biti to). Ako čišćenje ne uspiješ, obriši taj {#} od antivirusa i instaliraj Aviru.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

AVG nije antivirus (samo bi htio biti to). Ako čišćenje ne uspiješ, obriši taj {#} od antivirusa i instaliraj Aviru.

ja sam mislio da je to skenirano{#}
ti si od rijetkih koji još preporučuju aviru,ali slažem se,i nekakv site advisor,wot je sasvim u redu
avg se još k tome i dosta teško čist,nadam se da marko zna šta radi

16 godina
odjavljen
seneka kaže...

ja sam mislio da je to skenirano{#}
ti si od rijetkih koji još preporučuju aviru,ali slažem se,i nekakv site advisor,wot je sasvim u redu
avg se još k tome i dosta teško čist,nadam se da marko zna šta radi

Da, treba se riješiti tog "antivirusa". http://www.crystalidea.com/avg-uninstall-tool

Anyway, mene kombinacija Avire, MBAMa, WoTa i mozga sasvim dobro služi. Ne sjećam se kad sam zadnji put morao paliti safe mod radi neke zaraze. Neki kažu da je MSE = Avira al eto, nekako više vjerujem Aviri nego MSu (stvar navike). Antivirus nemam namjeru plaćati a o crackiranju Nortona i sličnih uopće ne razmišljam.

15 godina
neaktivan
Win 7 Problem s ikonama

Uspjelo je,Hvala F1 Ivo

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Win 7 Problem s ikonama

I ja imam isti problem,ali nikako da resim,pomoc!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Eme25 kaže...

I ja imam isti problem,ali nikako da resim,pomoc!!!!

Imaš XP ili Windows 7?

Skini ovo i importaj u registry (dvostruki klik na fajl):

http://www1.datafilehost.com/d/19fa4ebb za Windows 7

http://www1.datafilehost.com/d/32fe54e8 za Windows XP

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 12:15 (F1-IVO).
12 godina
neaktivan

win 7

17 godina
neaktivan
Eme25 kaže...

win 7

Eto uploadao sam ti fajlove. Skini ovaj za sedmicu, ubaci i restartaj komp.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
12 godina
neaktivan

kako mislis uploadao,odakle da skinem?

Edit:U redu,hvala :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 12:19 (Eme25).
17 godina
neaktivan
Eme25 kaže...
kako mislis uploadao,odakle da skinem?

Pogledaj par postova iznad.

15 godina
neaktivan
Win 7 Problem s ikonama
My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Win 7 Problem s ikonama

Ivo nije pomoglo :( 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eme25 kaže...

Ivo nije pomoglo :( 

Sa kojeg si linka skinuo?

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
12 godina
neaktivan

http://www1.datafilehost.com/d/19fa4ebb

Edit:Jel mi mozete pomoci?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 12:44 (Eme25).
17 godina
neaktivan
Win 7 Problem s ikonama

Skini Malwarebytes Anti-Malware i preskeniraj komp. Moguće da je neki nametnik smrdao sve.

0 0 hvala 0
14 godina

ne znam jel prava tema, imam problem sa slikama, naime vidim samo jednake ikone od windowsa-tj. sliku vidim tek kad ju otvorim, svejedno gdje bila (na ekranu, u nekom folderu...), ako netko zna u čemu je kvaka neka javi, sve je bilo ok i odjednom se to desilo, pregledao mbamom, avg pro 2013, folders options vratio na default, koristim win7 64, hvala unaprijed...

edit: jedino je supruga preko usb-a sa moba neke slike i videa prebacivala-da nije nešto od moba povuklo??
16 godina
neaktivan
bobsi kaže...

ne znam jel prava tema, imam problem sa slikama, naime vidim samo jednake ikone od windowsa-tj. sliku vidim tek kad ju otvorim, svejedno gdje bila (na ekranu, u nekom folderu...), ako netko zna u čemu je kvaka neka javi, sve je bilo ok i odjednom se to desilo, pregledao mbamom, avg pro 2013, folders options vratio na default, koristim win7 64, hvala unaprijed...

Idi u Folder Options - Tab View i pogledaj prvi box - Always show icons ,never thumbnails.

Makni kvačicu.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
14 godina
kizo2703 kaže...
bobsi kaže...

Idi u Folder Options - Tab View i pogledaj prvi box - Always show icons ,never thumbnails. Makni kvačicu. 

thnx, u tome je bio problem, ali ne kužim kako se to desilo-mada sumnjam na sina budućeg hakera {#}, hvala još jednom.. pozzz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice