Win 7 OEM ili Retail

poruka: 256
|
čitano: 55.928
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win 7 OEM ili Retail

snuube... pa kad pobrišeš cijeli disk i napravi jednu particiju i ostane ti prazan prostor.. koji nije particijniran.. klikenš next.. os če sam napravit .. c particiju i onu od 100 mb.. to ne moraaš...

sori na izazu.. al ... tak neš jednostavno.. moraš postavit 1001 pitanje

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Win 7 OEM ili Retail
karakteran kaže...
robisierra92 kaže...

idem 17.6. u pulu pa ću stati do tebe da ti to instaliram, dok zakuhaš vodu za kavu, biti će gotovo Osmijeh

možda griješim, ali 17.6 je prošao prije tjedan dana ili sam ja nešto pobrkao?

zeznu sam se 16.7. hebiga već mi se brkaju slova i brojke pred očima he he Namigiva

ihush kaže...
Namigivarobisierra92 kaže...

idem 17.6. u pulu pa ću stati do tebe da ti to instaliram, dok zakuhaš vodu za kavu, biti će gotovo Osmijeh

-ne, prvo će pitati; piješ li kakvu, pa tursku ili expesso, pa šećer, smeđi-bijeli .... jakobs ili frank.

- bezbroj pitanja, sudeći po postvima, vrlo moguće. (samo malo šale usput..)

ako imaš volje pročitaj cijelu temu SmijehNamigiva

16 godina
protjeran
robisierra92 kaže...
karakteran kaže...
robisierra92 kaže...

možda griješim, ali 17.6 je prošao prije tjedan dana ili sam ja nešto pobrkao?

zeznu sam se 16.7. hebiga već mi se brkaju slova i brojke pred očima he he Namigiva

ihush kaže...
Namigivarobisierra92 kaže...

-ne, prvo će pitati; piješ li kakvu, pa tursku ili expesso, pa šećer, smeđi-bijeli .... jakobs ili frank.

- bezbroj pitanja, sudeći po postvima, vrlo moguće. (samo malo šale usput..)

ako imaš volje pročitaj cijelu temu SmijehNamigiva

ovako ajmo se dogovorit. ja ću opozvat svoju odluku i čovjek će mi poslat dvd win 7 s ključem.

ti dođi i riješi mi to,al usputponesi i xp jer ako instalacija aktivacija omane da imam nešto na hp-u, ok?

Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
16 godina
neaktivan

poanta je u tome da ti to možeš i sam, ali ako je tako, doći ću pa ću ti to riješiti Smijeh

15 godina
neaktivan
Win 7 OEM ili Retail

A neka lik prvo proba sam... ma 100000% sam siguran da če uspjet i onda če se hvalit .. ka k je to tak lagano da je to za ne povjerovat.. a sad ... se boji..

(treba se suočit sa strahom..xd)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
robisierra92 kaže...

poanta je u tome da ti to možeš i sam, ali ako je tako, doći ću pa ću ti to riješiti Smijeh

javio sam se na pp čovjeku koji mi je sutra trebao poslat win 7 pro s ključem, da mi ipak pošalje instalaciju jer sam našao nekog tko će mi to srediti.

otkazao sam prije sat vremena, čuli smo se, a sad je offline. javit će se sutra sigurno, pa ću ti reći kako stvari stoje.

16 godina
neaktivan

možeš i sjesti kod nekoga tko ima pc sa skaypom, pa to riješimo odmah sutra ako hoćeš.

16 godina
protjeran
Zvjerkan kaže...

snuube... pa kad pobrišeš cijeli disk i napravi jednu particiju i ostane ti prazan prostor.. koji nije particijniran.. klikenš next.. os če sam napravit .. c particiju i onu od 100 mb.. to ne moraaš...

sori na izazu.. al ... tak neš jednostavno.. moraš postavit 1001 pitanje

meni su objašnjavali drugačije, ono boldano nije nitko spomenuo. kolko ljudi pitaš tolko dobiješ različitih odgovora.

znao bih ja sam instalirati, ali ako je samo instalacija na C bez da se išta dira.

za vas je jednostavno jer ste tu doma. imate iskustva i bavite se time vjerojatno.

16 godina
protjeran
robisierra92 kaže...

možeš i sjesti kod nekoga tko ima pc sa skaypom, pa to riješimo odmah sutra ako hoćeš.

ima brat u sujednoj sobi al neće dat. ključ već imam. samo čekam instalaciju, ako dečko ne bude htio poslat sve otpada. javim ti sutra vidim da je offline.

16 godina
neaktivan

uhvati brata za uši i ima da sluša Namigiva nazovi me preko skaypa i riješimo to sve za 30 minuta, uopće nije problem. ali sutra ne, stara mi ima rođendan, pečem roštilj i tako to.. sori ljudi na oftopicu Osmijeh

17 godina
neaktivan
Win 7 OEM ili Retail

Isuse ko da citam TV novelu!!!

dasHHa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
robisierra92 kaže...

uhvati brata za uši i ima da sluša Namigiva nazovi me preko skaypa i riješimo to sve za 30 minuta, uopće nije problem. ali sutra ne, stara mi ima rođendan, pečem roštilj i tako to.. sori ljudi na oftopicu Osmijeh

neću moći prije kraja ovog tjedna ako...nadam se da me dečko nije otpilio i predomislio se. kao što rekoh ključ mi je poslao preko pp-a a za dvd s instalacijom moram čekati, poslao bi mi ih poštom. ali ne znam šta će reći sada nakon što sam odustao, pa ponovno prihvatio...

16 godina
robisierra92 kaže...

- instalaciju iz 'DOS'a? S pomoćnim PCjem kao posredinkom, .. Osmijeh 

- eto zašto je Mac na cijeni, izvadiš iz kutije i upališ.

(btw)

Ohrabrenje autoru, ubaciš DVD, nakon rebootanja, kad se pojavi poruka 'pres any key....' imaš 5 sec. i nakon tog prvog koraka, samo next.. do dijela za izbor diskova.

-dolje desno, advanced... -klik, i dalje ćeš znati, delete, new... i next par puta.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
dasHHa kaže...

Isuse ko da citam TV novelu!!!

he he he najjača tema na cijelom forumu, onaj tko bude pročito od prvog do zadnjeg posta puno će naučiti o windowsima i instalaciji Osmijeh

karakteran kaže...
robisierra92 kaže...

neću moći prije kraja ovog tjedna ako...nadam se da me dečko nije otpilio i predomislio se. kao što rekoh ključ mi je poslao preko pp-a a za dvd s instalacijom moram čekati, poslao bi mi ih poštom. ali ne znam šta će reći sada nakon što sam odustao, pa ponovno prihvatio...

nije frka, javi se kada budeš znao gdje si, pa ćemo to tako riješti, to sam ti trebao odmah i predložiti..

15 godina
neaktivan
Win 7 OEM ili Retail

Ja vindow 7 instaliram na oko 10 pc- mjesečno.. tako da ti s sigurnošču kažem.. da kad pobrišeš c particiju i kilkneš na nju u izborniku kao prazan prostor i klikneš next one če od toga stvorit novu c particiju i onu od 100 mb.. i onda če formatirat na brzinu c sve sam i krenit instalacija.. nemoraš onda ništa radit do se ne završi kad se završi.. dalje znaš .. unest key.. odabrat sat.. ime pc-a i to..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

(btw)

joj ihush, kako si me slatko nasmijao s tim postom, do suza prijatelju, do suza SmijehSmijeh

16 godina
protjeran
ihush kaže...
robisierra92 kaže...

- instalaciju iz 'DOS'a? S pomoćnim PCjem kao posredinkom, .. Osmijeh 

- eto zašto je Mac na cijeni, izvadiš iz kutije i upališ.

(btw)

Ohrabrenje autoru, ubaciš DVD, nakon rebootanja, kad se pojavi poruka 'pres any key....' imaš 5 sec. i nakon tog prvog koraka, samo next.. do dijela za izbor diskova.

-dolje desno, advanced... -klik, i dalje ćeš znati, delete, new... i next par puta.

ljudi nije problem samo u tome. laptop me je "izdao" nekoliko puta, ne bi aktivirao win 7 ni pod razno. kažem vam, ne lažem, sve sam sredio s jednim vrlo ljubaznim dečkom koji se ponudio poslat mi instalacijski win 7 pro DVD s ključem jer ga je dobio besplatno kao student. ključ mi je već poslao, ali tvrdi aktivacija neće uspjet na svakom instalacijskom dvd-u, zato moram sačekat do sutra da vidim dal se predomislio nakon što sam odustao prije sat vremena. ako upali aktivacija, a nije siguran, ja mu javno zahvalim i možda mu se još ko javi...nisam lagao apsolutno ništa kolko god se vama čini da vas lažem.

15 godina
neaktivan
Win 7 OEM ili Retail

gle... ak .. imaš key.. i neki skinuti os ..windows 7 .. ili ne ..skini pa probaj prije nego što dobiš dvd .. šta te košta.. key je key.. samo je bitno da skineš dobru sedmicu koja nije modana

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Zvjerkan kaže...

gle... ak .. imaš key.. i neki skinuti os ..windows 7 .. ili ne ..skini pa probaj prije nego što dobiš dvd .. šta te košta.. key je key.. samo je bitno da skineš dobru sedmicu koja nije modana

ajde reći ću ti sve do kraja da znaš pravu istinu:

ime dečka neću reč, ali on je student bivši koji još uvijek ima račun na MSDN-u i od tamo jednom ili dva puta godišnje dobije ključ za win 7 i skida s te iste stranice instalaciju pa je na svom kompu zaprži. rekao je točno ovako: imam win 7 pro ali na njemačkom jeziku. taj će se aktivirat 100% ali ne znam da li ćeš moći instalirat engleski jezik jer ja beknut njemački ne znam. kaže još: poslat ću ti zato i instalaciju win 7 s engleskim, al nisam siguran da će se aktivirat vjerojatnost 80%, dok za ovaj njemački dvd 100% hoće, već je dao ključ jednom dečku prije mene i aktiviarlo se. evo to je puna istina, moram čekat da mi pošalje dvd-e ako se nakon ovog noćas nije predomislio. ključ imam u njegovoj poruci na pp-u.

16 godina
neaktivan

koja lova je u pitanju za to?

16 godina
protjeran
robisierra92 kaže...

koja lova je u pitanju za to?

jel mogu na pp o tome?

16 godina

-ne, nije stvar u laganju (to s su preteške riječi... treba ih izbjegavati u ovakvim tipkanjima.)

Kao što vidiš povremeno se nađe netko na forumu za pomoć, usput i malo internih šala, bez ljutnje ili namjere vrijeđanja.

Medij možeš vrlo jednostavno nabaviti, MSDNAA ili TechNet ili  bilo koji bolji webshop kod Jednookog Iveka.

-savijet zadnjeg izbjegavaj. Preporuka i UBuintu (LiveCD-x86desktop) za pomoć na cesti.

16 godina
protjeran
ihush kaže...

-ne, nije stvar u laganju (to s su preteške riječi... treba ih izbjegavati u ovakvim tipkanjima.)

Kao što vidiš povremeno se nađe netko na forumu za pomoć, usput i malo internih šala, bez ljutnje ili namjere vrijeđanja.

Medij možeš vrlo jednostavno nabaviti, MSDNAA ili TechNet ili  bilo koji bolji webshop kod Jednookog Iveka.

-savijet zadnjeg izbjegavaj. Preporuka i UBuintu (LiveCD-x86desktop) za pomoć na cesti.

evo on je već zapržio instalacije i čut ćemo se sutra da vidim dal će poslat, kažem ključ mi je poslao u pp-u.

ako pošalje razgovarat ću s robijem da navrati do mene na prputovanju do pule. sam se ne usudim.

16 godina
neaktivan

bude robi to riješio ne brinite Osmijeh

a sada u horizontalu, sutra je radni dan, za neke..

16 godina
protjeran
robisierra92 kaže...

bude robi to riješio ne brinite Osmijeh

a sada u horizontalu, sutra je radni dan, za neke..

slažem se. sutra ču ti javit šta mi je odgovorio, dal se predomislio. hvala za sve nisam ništa ni lagao ni preuveličavao ni glumio. vama čudno kad ste pro,a  da ste laik kao ja bez zaleđine?

16 godina

Ok, .. ali razmisli, mogao bi se preseliti malo južnije, jer ovako nisi usput, pa da se svi nađemo uz poneku giricu, robi nek insatalira a mi ćemo paziti što radi i toćati noge.

Pošto, po obićaju, nešto mora krenuti po zlu, lako se produži instalacija u noć, a onda su i janci u opsasnosti, paški ili hvarski.. po lavandi kažu mirišu (i po luku...)

-sve mi se više čini da se ukoro vidimo.... Smijeh

(poz).

16 godina
protjeran
ihush kaže...

Ok, .. ali razmisli, mogao bi se preseliti malo južnije, jer ovako nisi usput, pa da se svi nađemo uz poneku giricu, robi nek insatalira a mi ćemo paziti što radi i toćati noge.

Pošto, po obićaju, nešto mora krenuti po zlu, lako se produži instalacija u noć, a onda su i janci u opsasnosti, paški ili hvarski.. po lavandi kažu mirišu (i po luku...)

-sve mi se više čini da se ukoro vidimo.... Smijeh

(poz).

ja sam u rijeci cijeli svoj život, a tu ću i skončat.

janjetinu ne jedem, a ne kupam se od 86.-e

igre ne igram.

ali volio bih imat win 7 dosta mi je ovog xp-a često se smrzava.

čujemo se sutra

laku noć i svima hvala

15 godina
protjeran
Win 7 OEM ili Retail

Malo off topica sorry

koji je najnoviji build

ja imam piratskooriginalni Windoze

neam problema sa Genuine, piše da je lijepo aktiviran Smijeh

vjerovatno OEM

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
I Am Alive kaže...

Malo off topica sorry

koji je najnoviji build

vjerovatno OEM

ne razumjem ti se ja toliko u win 7 moraš mi malo pojasnit. gdje da vidim taj build? i ne znam kakav je to piratskooriginalni win 7 prvi put čujem...

15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Malo off topica sorry

koji je najnoviji build

vjerovatno OEM

ako ti je piratsko orginalni windows onaj sto ja mislim da je taj, onda upali windows update i instaliraj KB971033, pa mi javi za nekoliko dana imas li genuineNamigiva

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice