Kupio sam preko oglasa laptop Asus koji je na sebi imao Win 7, legalni naravno, odostraga ima naljepnicu s kodom. Crknuo mi je hard, stavio sam novi i trebam instalirati nanovo Win 7 Home premium. Uz lap nisam dobio instalacijski dvd sa windowsima ( btw, lap niti nema dvd pogon) te sam skinuo windowse s torenata i pokušao instalirati windowse, ali mi ne prihvaća moj product key s naljepnice. Što mi je činiti ???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skini Win 7 Home OEM pa ukucaj ključ,to bi trebalo upaliti...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Kako da skine orginal .iso s MS str? Pojasni?
Inače skineš windows 7 home premium untouched, i to bi trebalo radit bez problema. Takosam ja na HP laptopu instaliro.
Odnosno ja sam skino windows 7 ultimate untouched s THR-a na HR, uklonio iz .iso fajl ei.cfg (na početku instalacije dobiješ ponuđeno da odabereš koju varijantu želiš, u tvom slučaju odabereš Home Premium) instaliraš uneseš key. Nazoveš MS da ti aktiviraju, jer barem meni niti na jednoma laptopu se Windows nije aktivirao automatski s kodom s naljepnice, već kaže kontaktirajte MS za aktivaciju putem telefona.
To ugl to. Vrlo je jednostavno.
Kako da skine orginal .iso s MS str? Pojasni?
Barem je to najmanji problem - linkovi su na forumu!! Za razliku od torrenta ,ovo jesu prave ,untouched verzije!!