WIN 7 i ključ za aktivaciju zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 8.919
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
WIN 7 i ključ za aktivaciju

Kupio sam preko oglasa laptop Asus koji je na sebi imao Win 7, legalni naravno, odostraga ima naljepnicu s kodom. Crknuo mi je hard, stavio sam novi i trebam instalirati nanovo Win 7 Home premium. Uz lap nisam dobio instalacijski dvd sa windowsima ( btw, lap niti nema dvd pogon) te sam skinuo windowse s torenata i pokušao instalirati windowse, ali mi ne prihvaća moj product key s naljepnice. Što mi je činiti ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Skini Win 7 Home OEM pa ukucaj ključ,to bi trebalo upaliti...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: WIN 7 i ključ za aktivaciju
Skini original Win 7 iso sa microsoftove stranice. Ali onaj koji pise na naljepnici(Home premium, professional itd ).
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...
Skini original Win 7 iso sa microsoftove stranice. Ali onaj koji pise na naljepnici(Home premium, professional itd ).

Kako da skine orginal .iso s MS str? Pojasni?

Inače skineš windows 7 home premium untouched, i to bi trebalo radit bez problema. Takosam ja na HP laptopu instaliro.

Odnosno ja sam skino windows 7 ultimate untouched s THR-a na HR, uklonio iz .iso fajl ei.cfg (na početku instalacije dobiješ ponuđeno da odabereš koju varijantu želiš, u tvom slučaju odabereš Home Premium) instaliraš uneseš key. Nazoveš MS da ti aktiviraju, jer barem meni niti na jednoma laptopu se Windows nije aktivirao automatski s kodom s naljepnice, već kaže kontaktirajte MS za aktivaciju putem telefona.

To ugl to. Vrlo je jednostavno.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 290, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,518

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

PC - stručnjak kaže...

Kako da skine orginal .iso s MS str? Pojasni?

Barem je to najmanji problem - linkovi su na forumu!! Za razliku od torrenta ,ovo jesu prave ,untouched verzije!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice