Win 7 instalacija problem

poruka: 4
|
čitano: 1.023
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

kako da pokrenem instalaciju win 7 iz xp-a. mislim de nemogu pokrenut setup jer imam 32bitxp a sedmica je 64 bitna.htio bi pokrenut to iz xp-a jer nemam dvd rom trenutno

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Win 7 instalacija problem
mata999 kaže...

kako da pokrenem instalaciju win 7 iz xp-a. mislim de nemogu pokrenut setup jer imam 32bitxp a sedmica je 64 bitna.htio bi pokrenut to iz xp-a jer nemam dvd rom trenutno

Mozes ga instalirati i sa USB sticka. Upute su za vistu ali radi i za win 7. Nisam siguran, ali po mogucnosti instaliraj sa stika koji je USB1.1 kompatibilan. Ali, treba ti vista ili win 7 da  "napravis" taj stick. Nemoj gubiti vrijeme da ovo pokusavas na XPu ja sam vec probao. Evo upute
16 godina
neaktivan

da al šta sad da skidam vistu da bi mogo 7 stavit? pa onda cu posudit dvd od nekog za ovaj komp. se ne može nikako pokrenut instalacija iz xp-a 32bit

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sumnjam da ces uspjet, ako sam ja dobro shvatio, ti imas .iso datoteke na disku i hoces da pokrenes setup iz WinXP. To ces tesko napraviti iz razloga sto virtualni opticki uredjaj postoji iskljucivo kada je win dignut. Cim se racunalo restarta isti se brise iz RAM-a i opet se pojavljuje na startUp-u. Nisam siguran jel Win7 u tijeku instalacije iz OS-a mora izvrsiti restart, ako mora, instalacija preko VCD/VDVD uredjaja je nemoguca.

edit: Izvrsavanje x64 instrukcija na x86 windowsu nije moguce.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 13:20 (Pudge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice