Ako netko zna koja je najjeftinija varijanta Win 7 s mogučnosšću spuštanja na XP i da li se uopće mora instalirati 7-ica ako su gore već piratski XP (da li se može unijeti novi cd key bez instaliranja).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Želiš i piratsku sedmicu ili?
Možeš jednostavno prije instalacije napravit backup svega sa xp-a, formatirat hard disk i instalirat bilokakvu verziju sedmice.
Ne, mislim na legalizaciju, sada se može kupiti samo Win 7 (XP se ne može više kupiti), a mene zanima nabava 7-ice s mogučnošću za downgrade na Win XP.
I meni treba downgrade 7 na xp. Iz ove upute mi nisu baš neke stvari jasne pa molim pojašnjenje...
Dakle kupio sam novo računalo i origanilni win 7 professional, za poslovanje mi treba win xp (program koji se vrti kod mene prihvaća samo xp). E sad, kolko sam skužio ja bih trebao negdje nabaviti i legalnu kopiju windows xp-a... Kako nju nabaviti? Na microsoftovim stranicama se ne može skinuti...
Napominjem da sam kupio orginal 7-icu
Na komp sam instalirao 7icu i aktivirao, ako mi neko može pomoći kako da ju spustim na xp bio bih veoma zahvalan....
Zapravo kolko sam skužio, mogu pregaziti ovu instalaciju i instalirati preko nje xp i onda telefonski aktivirati win xp... (Funkcionira li to kod nas? )
Dakle sad je jedino pitanje gdje nabaviti xp? Pretpostavljam da ne bi išlo sa onima sa torenta?