Win 7 downgrade na XP

poruka: 5
|
čitano: 4.313
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Win 7 downgrade na XP

Ako netko zna koja je najjeftinija varijanta Win 7 s mogučnosšću spuštanja na XP i da li se uopće mora instalirati 7-ica ako su gore već piratski XP (da li se može unijeti novi cd key bez instaliranja).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Win 7 downgrade na XP

Želiš i piratsku sedmicu ili?

Možeš jednostavno prije instalacije napravit backup svega sa xp-a, formatirat hard disk i instalirat bilokakvu verziju sedmice.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Win 7 downgrade na XP

Ne, mislim na legalizaciju, sada se može kupiti samo Win 7 (XP se ne može više kupiti), a mene zanima nabava 7-ice s mogučnošću za downgrade na Win XP.

15 godina
Win 7 downgrade na XP

Evo ovde je sve lipo objašnjeno. KLIK

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Win 7 downgrade na XP

I meni treba downgrade 7 na xp.  Iz ove upute mi nisu baš neke stvari jasne pa molim pojašnjenje...

Dakle kupio sam novo računalo i origanilni win 7 professional, za poslovanje mi treba win xp (program koji se vrti kod mene prihvaća samo xp). E sad, kolko sam skužio ja bih trebao negdje nabaviti i legalnu kopiju windows xp-a...  Kako nju nabaviti? Na microsoftovim stranicama se ne može skinuti...

Napominjem da sam kupio orginal 7-icu

Na komp sam instalirao 7icu i aktivirao, ako mi neko može pomoći kako da ju spustim na xp bio bih veoma zahvalan....

Zapravo kolko sam skužio, mogu pregaziti ovu instalaciju i instalirati preko nje xp i onda telefonski aktivirati win xp... (Funkcionira li to kod nas? )

Dakle sad je jedino pitanje gdje nabaviti xp?   Pretpostavljam da ne bi išlo sa onima sa torenta?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 20:55 (maan).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice