Vista Ultimate 64- prednosti i mane

poruka: 8
|
čitano: 4.394
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

OK ljudi, želim staviti Vistu Ultimate 64 na komp kako bih mogao iskoristiti svih 4 gb rama. Molim vas da mi napišete svoja iskustva sa Vistom, koje su prednosti, a koje mane i nedostatci. Zanima me i njezina kompatibilnost sa igrama i programima. Još me zanima i dual boot, kako to funkcionira i što imate reći o tome. Molim vas da ne pišete gluposti i budite detaljni. Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Vista Ultimate 64- prednosti i mane

Imam Vistu x46 vec godinu dana, nikakvih problema ni s njom, ni s igrama na njoj :)

Pokretao sam stare igre (f1 chall. 99-02 i nfs porsche unleashed) i uredno rade.

Nemas alternativu ako zelis vise od 3 GB rama (mozda XP 64bit, ali koliko sam upoznat, on je malo musicav), a tu je i DX10.

Ja ne bih nazad :)

Eto, toliko od mene kao korisnika.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
neaktivan

Koristim 64-bitnu Vistu par mjeseci, i ugodno sam iznenađen radom.

Napomenuti ću samo probleme sa programima koji ne rade na 64-bitnoj Visti:

• Peerguardian (može se natjerati da radi, ali jako teško)
  • Unlocker (ne radi niti na 64bit xp)
  • NetLimiter (radi ali dobivam bluescreen nakon 20-ak sati rada)
  • Taskbar Shuffle
  • Zonealarm (nove verzije)
  • Powermenu

Radi se o u glavnom nezamjenjivim utility programima, ali svejedno sam zadovoljan Osmijeh

<?= "hello world" ?>
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2008 14:40 (disturbedHR).
17 godina
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nakon nekih testova sto sam procitao na internetu, odlucio sam preci i ja na Vistu 64bit. Prosli tjedan sam dodao ramove na ukupno 4GB rama, instalirao Vistu 64bit i vidi vraga. Niti jedan jedini problem nisam imao pri instalaciji, driverima i slicno. Od igri i aplikacija probao sam; Crysis, UT3, Aloneinthedark, Grid, Space Siege, Adobe master collection, i sve radi odlicno, a sto se tice crysisa, to je posebna prica. Radi mi na barem 10ak frameova bolje nego na 32bit visti. U 64bitnom izdanju igram Crysis na very high na 27FPS na Pentium 4 630 3.0GHz@4.2GHz, 4GB rama, 8800gt... Pre zadovoljan sam. Sutiram se u guzicu sto prije nisam presao na 64bit. Smijeh Pozdrav.

17 godina
neaktivan

Dobra stvar je i ta, da ti uredno rade i 32 bitne aplikacije. Znači ,dobivaš više prelaskom na 64 bita.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koja je najpovoljnija kupnja Viste 64-bit Business ili Ultimate na našem i stranom tržištu (box ili download)? Gdje?

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31

0 0 hvala 0
17 godina
Pero Dinamit kaže...
 Hvala na opomeni, malo sam požurio s temom pa nisam potražio starije teme.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice