Pozdrav,
imam problem sa USB flash diskovima. Računalo na sebi ima Windows 7 32 bit, staro otprilike 2 godine (nisam ja radio instalaciju). Do prije tjedan dana sve je uredno radilo, međutim nakon toga se pojavio problem s usb flash diskovima, niti jedan neće da prepozna (na bilo kojem utoru), niti ga vidim u disk managmentu, sva ostala periferija (web-kamera, miš, tipkovnica, wireless) uredno radi, ali samo stickovi neće.
Probao sam sve moguće solucije sa neta, brisanje drivera, instalacija novih, brisanje windows file-a koji kreira pri instalaciji sticka... (digao sam i live cd - ubuntu te stickovi rade, znači nešto je do windowsa) te sam na kraju srušio windowse jer više nisam znao šta ću (izludio). Dignem nove windowse i to ovaj puta 64 bitne (ima 4 gb RAMa) i sve ok, sve uredno radi, međutim lik odnese kući i sve ok radi, tek nakon instalacije web-kamere opet se pojavi isti problem. E sad da li je stvarno moguće da nešto ne valja s kamerom ili je možda neki drugi (hardverski) problem? Jer kad iskopča kameru opet je isto, čak i kad deinstalira driver za nju...
Unaprijed hvala!