Sačuvati mailove i accounte u office 2007, pomoć !

poruka: 7
|
čitano: 9.045
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sačuvati mailove

htio bih izvaditi  mailove i accounte iz jednoga komjutera i ubaciti u drugi, koristim office 2007 i windows 7. Neznam kako ovo uraditi pa Vas molim da mi netko pomogne ???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sačuvati mailove

Nađi di ti Outlook 2007 sprema mailove i accaunta pa ih onda od tamo prekopiraj na drugi komp također na mjesto za spremanje mailova i accaunta. Te datoteka su obično skrivene na disku pa trebasložiti da se vide -> ...Folder options...

15 godina
neaktivan
RE: Sačuvati mailove

da to znam, našao sam folder ali u njemu nema baš puno datoteka, jedna je največa i zove se outlook.pst ???

17 godina
Sačuvati mailove i accounte u office 2007, pomoć !

nurofeg kaže...

da to znam, našao sam folder ali u njemu nema baš puno datoteka, jedna je največa i zove se outlook.pst ???

Ta ti i treba.

Možeš presnimiti tu datoteku ili napraviti izvoz iz Outlooka na slijedeći način:

File->Import and Export->Export to a file (Next)->Outlook Data File (.pst) (Next), dalje ćeš se snaći

Za vraćanje:

File->Import and Export->Import from another program or file (Next)->Outlook Data File (.pst) (Next)->odabereš datoteku koju si prethodno snimio

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 19:19 (klimama).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Sačuvati mailove i accounte u office 2007, pom

nemam outlook date files.(pst) imamo između ostalog personal folder file (.pst), i kad označim to ponudi mi sam ponudi mi da mogu to spremiti samo u foldere koje imam u outlooku 2007 ???

17 godina

Outlook drzi sve mailove, email racune, adrese u jednom fajlu, odnosno u outlook.pst

Na novom kompjuteru podesi email account, zatvori outlook i zatim kopiraj outlook.pst sa staroga kompjutera na istu lokaciju na novome. Pokreni Outlook i svi tvoji mailovi, adrese, kalendari  bi trebali biti ponovo vidljivi i dostupni.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
15 godina
neaktivan

puno hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice