Rušenje win8 i stavljanje win7 zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.442
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rušenje win8 i stavljanje win7

Kao što naslov govori Rušenje win8 i stavljanje win7!

Dali netko zna kako riješiti problem? Sestra mi hoce staviti win7 ponovo,jer joj se win8 koji je dobila uz novi laptop ne svida,postoji neki dobar tutorial negdje ili objašnjenje,jer ja ništa ne mogu naci...

HVALA!

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Rušenje win8 i stavljanje win7
Jux kaže...

Kao što naslov govori Rušenje win8 i stavljanje win7!

Dali netko zna kako riješiti problem? Sestra mi hoce staviti win7 ponovo,jer joj se win8 koji je dobila uz novi laptop ne svida,postoji neki dobar tutorial negdje ili objašnjenje,jer ja ništa ne mogu naci...

Vrlo jednostavno - spržit Sedmicu na dvd (ili napraviti usb) ,bootati laptop s dvd-a/usb-a ,preformatirati CIJELI hdd (najbolje ,izbrisati sve particije) i instalirati Sedmicu.

Naravno ,kad saznamo koji je laptop u pitanju ,moći ćemo dati detaljnije upute.

I naravno ,pošto je ključ sada za Osmicu vjerojatno spremljen u UEFI-ju ,može zaboraviti na original Sedmicu.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 14:40 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
Jux kaže...

Dali netko zna kako riješiti problem?

Instaliraš 3rd party  program na osmicu i natjeraš je da izgleda kao sedmica ( brzo , bez mnogo glavobolje i na kraju - besplatno ).

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 14:13 (maks-rs).
16 godina
neaktivan
maks-rs kaže...

Instaliraš 3rd party  program na osmicu i natjeraš je da izgleda kao sedmica ( brzo , bez mnogo glavobolje i na kraju - besplatno ).

Ali ,on/ona hoće Sedmicu.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice