Reinstalacija/cista instalacija Windowsa

poruka: 5
|
čitano: 1.658
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Reinstalacija/cista instalacija Windowsa

Kada budem reinstalirao Windows moram li formatirati i D: i Z: particiju ili samo C:? Sve sto mi je bitno cuvam na D: particiji a najbitnije na Z: particiji i D:

I usput prelazim na 64-bitni OS pa moji stari programi nece raditi(oni na D: particiji)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Reinstalacija/cista instalacija Windowsa
dragan225 kaže...

Kada budem reinstalirao Windows moram li formatirati i D: i Z: particiju ili samo C:? Sve sto mi je bitno cuvam na D: particiji a najbitnije na Z: particiji i D:

I usput prelazim na 64-bitni OS pa moji stari programi nece raditi(oni na D: particiji)?

samo C: se formatira (tj. ti biras)

programi ti neće raditi, a ni ne kužim zasto ih uopce instaliraš na D:, a ne na sistemsku particiju, ali dobro.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
dragan225 kaže...

samo C: se formatira (tj. ti biras)

programi ti neće raditi, a ni ne kužim zasto ih uopce instaliraš na D:, a ne na sistemsku particiju, ali dobro.

Zbog defragmentacije. Ako je sve na jednoj traje dugo a ovako prvo defrag OS pa neki drugi dan Programe.

C: formatirati iz Windowsa ( nisam siguran da li moze) ili pri instalaciji?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 1:17 (dragan225).
16 godina
neaktivan
dragan225 kaže...

Zbog defragmentacije. Ako je sve na jednoj traje dugo a ovako prvo defrag OS pa neki drugi dan Programe.

A dobro, meni na 500GB C: sve to ide vrlo brzo, tako da stvarno nema potrebe za time.

Pri instalaciji se to radi (takoder mozes ostaviti Windows.old folder - znaci sve ono sto si prije imao u Windowsu - Useri, Desktop...)

Takoder, sad ti gledam komp i ne kuzim zasto ti ides na x64, to napravi kad nabavis jos bar GB-dva

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 1:21 (Mitsuoka).
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
dragan225 kaže...

A dobro, meni na 500GB C: sve to ide vrlo brzo, tako da stvarno nema potrebe za time.

Pri instalaciji se to radi (takoder mozes ostaviti Windows.old folder - znaci sve ono sto si prije imao u Windowsu - Useri, Desktop...)

Takoder, sad ti gledam komp i ne kuzim zasto ti ides na x64, to napravi kad nabavis jos bar GB-dva

Pa danas ili sutra cu kupiti jos 2 GB ali je malo tesko naci plocicu sa 2 GB na 800 MHz kao so je ova moja trenutno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice