Reinstalacija originalnog Windows 7 i praksa zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 3.182
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Reinstalacija originalnog Windows 7 i praksa

Reinstalacija originalnog Windows-a 7 Home Premium. Već neko vrijeme imam laptop na kojemu je pri kupnji već bio instaliran Home Premium. Sad ga želim reinstalirati, ali nisam siguran da li mogu instalirati piratsku verziju te samo upisati svoj key jer me jedan prijatelj upozorio da treba instalirati neku posebnu verziju koja ima neki dodatak(?) pa sam prije nego što bilo što napravim htio pitati ljude koji su iskusniji od mene na tom polju. 

Znači, da bih reinstalirao originalni Windows, moram li posebno paziti na nešto ili samo instaliram Home Premium sa CD-a i upišem originalni key?

Također, budući da sam završna godina u srednjoj školi trebam naći neku firmu gdje bih radio praksu jednom tjedno sve do veljače. Upisan sam na smjer tehničar za računalstvo u Rijeci, pa da li mi netko može predložiti neku firmu u Rijeci gdje se nešto zapravo i radi na praksi, a ne samo nosi kava i gleda u zid?

Unaprijed hvala {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Reinstalacija originalnog Windows 7 i praksa

Ukoliko ti je na laptopu prilikom kupovine vec bia predinstaliran Win 7, onda definitivno nemoj radit nikakvu klasicnu reinstalaciju, vec potrazi na stranicama proizvodjaca koju tipku ili kombinaciju tipki moras pritisnit prilikom boot-a da bi pokrenia factory reinstall. na samom disku bi ti se tribala nalazit skrivena sistemska particija s koje se izvodi reinstalacija originalnih windowsa natrag u tvornicko stanje.

Ukoliko pak imas naknadno stavljenje winse, onda mozes radit klasicnu reinstalaciju, ali koristi untouched verziju Win 7 HP, i to bi onda trebalo uredno proc uz originalni key...

13 godina
neaktivan

veliko hvala {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
16 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice