Da li Product Key od Windows 7 može propasti?

poruka: 7
|
čitano: 2.274
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Imam instaliran Windows 7, ali ga još nisam aktivirao, a imam product key, sad me zanima, mogu li ja taj key aktivirat kad god ja to zelim(za mjesec, godinu, 10 godina) ili postoji neki  ''rok trajanja'', pored onog od 30 dana??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Da li Product Key od Windows 7 može propasti?
Zuka kaže...

Imam instaliran Windows 7, ali ga još nisam aktivirao, a imam product key, sad me zanima, mogu li ja taj key aktivirat kad god ja to zelim(za mjesec, godinu, 10 godina) ili postoji neki  ''rok trajanja'', pored onog od 30 dana??

Kad ti istekne tih 30 dana, neces moci koristiti Windowse, vec kad ih pokrenes iskocit ce ti prozor za aktivaciju koji neces moci maknuti dok ne aktiviras.

The programmer is fighting against the two most destructive forces in the universe: entropy and human stupidity. --Damian Conway
14 godina
Zuka kaže...

Imaš 30 dana da aktiviraš windowse, znači 30 dana da upišeš taj key.

Valentin
13 godina

On misli može li aktivirati tay Product key nakon 30 dana? Recimo, kada mu istekne taj probni rok a on ga odluči još ne staviti.

Nomen est omen.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Znam za to ogranicenje, ali planiram sada koristit neki drugi windows,tj, ne zelim koristit ovu licencu i ne planiram je u skorije vrijeme aktivirat. Eh sad ako mi nekad tamo(za 5 mjeseci, 5 godina...) ponovo zatreba da li cu je moc koristit( Instalirat I aktivirat normalno)??

17 godina
neaktivan
Zuka kaže...

Znam za to ogranicenje, ali planiram sada koristit neki drugi windows,tj, ne zelim koristit ovu licencu i ne planiram je u skorije vrijeme aktivirat. Eh sad ako mi nekad tamo(za 5 mjeseci, 5 godina...) ponovo zatreba da li cu je moc koristit( Instalirat I aktivirat normalno)??

Pa ako izbrises sad ove Windowse i nakon 5 mjeseci ih ponovno instaliras, ponovno ce te pitati za aktivaciju i dati ce ti 30 dana. Bar je meni tak za orginalni key od laptopa bilo (XP je u pitanju, mozda noviji imaju drugacije).

The programmer is fighting against the two most destructive forces in the universe: entropy and human stupidity. --Damian Conway
16 godina
neaktivan
Zuka kaže...

A gle ak jedanput aktiviraš na jedno računalo znači jedan key = jedno računalo. I kad želiš reinstalirat isti računalo znači da možeš aktivirat a ak akriviraš na drugo računalo ne prolazi tad će javiti da je key već koristi. Bez ozbira ako key nije korišten a može se aktivirat npr poslije 3g možeš instalirat windows i aktivirat key. Zapamti ak je windpws došao sa key npr windows 7 ultimate taj je key određen samo za ultimate a ako aktiviraš npr win 7 professional tada key nemože prođi jer ne odgovara verzija windowsa.

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice