Ponovna instalacija windows 7

poruka: 4
|
čitano: 4.283
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

imam windows 7 i hoću srušit je i ponovno instalirati ali me brine to kako da spremin trenutne podatke, internetska mreža idr. tako da mi ostanu kad instaliram windows da se ne obrišu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ponovna instalacija windows 7
marko293 kaže...

imam windows 7 i hoću srušit je i ponovno instalirati ali me brine to kako da spremin trenutne podatke, internetska mreža idr. tako da mi ostanu kad instaliram windows da se ne obrišu?

Nemožeš ništa ostati jel pri particiji briše sve, a ako hoćeš da zapamtiš, napiši na papiru i onda reinstaliraš.

16 godina
neaktivan

Pa sve podatke sa windows particije makneš nekud(Druga particija, externi disk, DVD itd...) Instaliraš windowse i vjerujem da ćeš odmah imati automatski instalirano većinu drivera. Trebati će ti driveri za grafiku..

A koji net imaš? Većinom ISP dodjeljuje sve postavke prilikom spajanja na mrežu, s tim nebi trebao imati problema. Vidim da si početnik, pogledaj malo po forumu imaš tema u kojima je objašnjeno sve kako se radi instalacija.

KLIK

KLIK

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ponovna instalacija windows 7

hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice