Pomoc oko aero teme

poruka: 5
|
čitano: 1.878
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoc oko aero teme

Ovako.Jucer sam skinio neku mac os temu zeleci da malo pomijenim podlogu.sve je normalno islo,od instalacije do prepoznavanja teme i do gledanja iste:D.Medjutim nije mi se svidila, i izbriso sam je odmah.Ali poslije toga kad god udjem u personalize da promijenim na aero temu,nemoze.sve su tamne boje osim klasik teme.isprobo sam sve,ali nene i nece.samo jos nisam probo da  reinstall windows ali to i nece moci jer ga nemam:D.ako ko moze pomoc bio bih zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pomoc oko aero teme

Zeznuo si stvar, jer su promijenjene neke sistemske datoteke. sfc /scannow bi pomogao, no moraš imati Windows 7 DVD.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko aero teme

zar ne postoji neka druga opcija?

17 godina
Pomoc oko aero teme

System restore. Nekako sam pretpostavio da si to već napravio.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko aero teme
YFUS kaže...

zar ne postoji neka druga opcija?

Za popravak sistemskih fileova (sfc /scannow) na Sedmici ne treba dvd ako se sistem može normalno bootati!

Zato slobodno prvo probaj sfc bez njega!

Naravno ,poželjno ga je imati ,jel ti uvijek može zatrebati ,pogotovo kad se igraš s sistemskim fileovima!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 12:48 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice