Nemogu instalirat windows 7 zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.524
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nemogu instalirat windows 7

Pozdrav

Ovako ljudi imam jedan problem, naime prije par dana mi se na kompu poceo otvarat problem windows explorer not responding recimo kompjutor me nije slušal i stalno se zamrzival. Al oke nisam instaliro windowse 2 god i odlućio sam da stavim nove. Pokrenuo sam instalaciju formatirao disk i napravio novu particiju i evo moji windowsi su se instalirali htio bih napomenuti da je instalacija trajala 4 sata, no oke komp se upalio i eto opet isti problem windows explorer not responding i komp opet ne sluša moje naredbe na vrijeme. Prvo sam pomislio da nevalja sama instalacija i skinuo sam druge windowse al opet isti problem sa instalacijom. prekinuo sam instalaciju jer sam moro od kuće. Vratio sam se doma i pokušo opet da idem instalirat i eto tu dođe do velikog problema kojeg neznam i ne mogu riješit naime nemogu stvorit, formatirat, izbrisat particije ni niš piše mi Disk:0 Unallocated Space 465.8GB. Od ponuđenih opcija dolje imam samo New ostalo je zatamnjeno i nemrem klikat. Kada kliknem na new baca mu error  Failed to create a new partition on the selected unused space. Error:0x80070017.

Pokušao sam onda oćisti hard pomocu tipaka shift+f10 koje otvaraju crni prozor. Upisao sam sve potrebne naredbe od recimo diskpart, list disk, select disk i selecto disk i clean disk te mi je pisalo da je disk očišćen al opet ja pokrenem instalaciju i nemogu upravljat particijama. Imam slike od postavka u BIOSima i imam slike od errora. Ako bi neko htio pomoć bio bih mu jako zahvalan ( slike stavljam na zahtjev)

HVALA!

NEZNAM JEL OVO SPADA U SOFTWARE IL HARDWARE JER INSTALACIJA SPADA U SOFTWARE ABMISLIM DA IMAM PROBLEM SA HARDOM KOJI SPADA U HARDWARE :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 11:13 (schakalyee).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice