Ne može se namjestiti default printer Win7

poruka: 5
|
čitano: 2.956
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ne može se namjestiti default printer Win7

Pozdrav,

u Windowsima 7 se ne da namjestiti default printer. Niti jedan nije default, kada se na bilo koji klikne "Set as default" ništa se ne dogodi.

Progooglao sam malo i večinom je savjet da editiranje registry-a rješava stvar.

HKEY_ CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows pa pod Device upisati nešto poput \\SERVER\HPLASER,winspool,Ne00

probao, ne radi. Možda ja nešto krivo pišem.

Za npr. mrežni printer sa imenom "canon tajnistvo" da li je dovoljno napisati "canon tajnistvo,winspool,Ne00"?

Na što treba obratiti pažnju?

Neko drugo rješenje? Iskustva?

Lijep pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ne može se namjestiti default printer Win7

Na acocuntu od lokalnog admina i domenskog admina radi, a ovo je "obicni" domenski user.... e sad probao sam ga staviti u grupu "Administrators" i i dalje ne radi.

16 godina

-podesi permisione tamo gdje dijeliš (nparavi grupu domain usera koji imaju pravo pristupa printeru..) ne na računalu-accu s kojemi se spajaš (pogotovo ne admin ovlasti).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan

Na ovom računalu su sada printeri lokalno instalirani. Ne može se ništa staviti kao default, ni ovi default Adobe PDF, Microsoft XPS Writer, Primo PDF i slično.

14 godina
neaktivan

Riješeno dodavanjem usera kao domain admin, postavljanjem permissiona na regedit, promjenom printera i vračanjem svih postavki u prvobitno stanje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice