Ne mogu instalirati driver za grafičku (HD 4350)

poruka: 3
|
čitano: 2.896
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ne mogu instalirati driver za grafičku (HD 4350)

Ovako pise da je ATI Display driver FAIL ostalo je Success :( i da deinstalirao sam stare,pokusao stariju verziju (u ovom slucaju 10.1) i nista {#} Pomoc?!{#}

jasu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Ne mogu instalirati driver za grafičku (HD 435

Jedino da probaš više verzija, neka možda upali.

No nisi naveo dovoljno detalja, npr o kojem se OS-u radi (32-bitni ili 64-bitni), imaš li laptop ili desktop (za laptope se driveri skidaju sa stranice proizvođača)... itd...

Ili probaj onesposobiti UAC prije podizanja sustava (drži F8 u bootu prije nego se pojavi windows logo), pa odaberi opciju ''start windows without UAC supports'' i onda instaliraj driver---

lp,

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
14 godina
protjeran
Re: Ne mogu instalirati driver za grafičku (HD 435

a slusaj pitanje je kao sta je rekao ovaj crnabitanga vidi koje imas win 32 ili 64 i ostale komponente to mozes vidit na amd-ovoj
http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx  i tamo odeš na Find Driver i uzmeš desktop graphic pa HD SERIU,a product 4xxx i sad dole biraš oces vista win 7 32 ili 64 xp itd....
i skines ono prvo sta ima 50 do 80 mb zavisi do bita i to je to tribalo bi valjat a da lipo ukloniš stare dirvere tribas u safe modu sa drive sweeprom izbrisat sve i tako to........
:D nadam se da si skuzia i da ce valjat

Would you kindly STFU?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice