Nakon frednovog hdd-a veliki problemi

poruka: 18
|
čitano: 1.771
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

DELETED!

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 9:59 (X-edd).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

DELETED!

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 10:00 (X-edd).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da ti se neki virus koji Avira ne prepozna prebacil na tvoj komp.Isprobaj neki bolji antivirus pa probaj skenirati sa njim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najbolje bi bilo da ponovno instaliraš windowse uz formatiranje diska.Ili da ti to napravi netko tko se razumije u isto.

Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nakon frednovog hdd-a veliki problemi
X-edd kaže...

Ovako frend mi je dao svoj hdd da mu intaliram hdd ja sam prvo skenirao sa svojim antivrus i na njemu je naslo oko 120 wormsa i to je avira stavilA U KARANETNU

e sad nakon njegovog hdd-a ja imam velike probleme sa svojim xp-om e da maloprije sam skenirao dal imam kaj virusa u kompu al ema nis.

Ovako prvo jako su mi igre pocele stekat

Drugo nista nemogu instalirat pojavi se ovo 1607: unable to install installshield scripting runtime

Trece zaslon se jako zatamnio

Cetvrto cijeli komp steka

Pet:molim vas pomozite plissssssssssssss

Meni se cini da je to neka varijanta Virut virusa a ako je onda nema pomoci bas jer on zarazi sve exe datoteke i ostale izvrsne datoteke, pa tu nema koristi od niti jednog antivirusa onda pogotovo od ciscenje iz windowsa nista!Cool
16 godina
neaktivan

DELETED!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

DELETED!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

DELETED!

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 10:01 (X-edd).

0 0 hvala 0
17 godina

Probaj jos skenirat sa Malwarebites treba probat nikad se ne zna za pocetak napravi Quick Scan pa uklonis sve kaj nađe. Poslije napravi Full Scan no prvo ga Updejtaj pa vidi hoce li on moc nekaj napravit skini Free verziju plavi gumb!Cool

http://malwarebytes.org/

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
X-edd kaže...

btw...moderatori zuti mi trebate datMršti se

Dao bih ja tebi za uho. Instaliraj windowse uz obavezno formatiranje diska , i najvažnije- pamet u glavu.Inače ti nijedan antivirus neće pomoći ...Cool
16 godina
neaktivan

DELETED!

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 10:01 (X-edd).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
X-edd kaže...

Ma nemogu nis vise instalirat ak pokusam instalirat zgasi mi se komp koju god exe aplikacju pokrenem al jel moram i drugu particiju formata na njoj su mi samo flimovi

Samo particiju na kojoj su ti windowsi,dakle najvjerovatnije C. Ali moraš instalirati na način da odeš u BIOS,postaviš da ti bota sa cd-a i tako dalje... Ako neznaš kak , imaš tu na forumu pod temom Windows. Ako neznaš kaj radiš, bolje da ti to napravi netko tko se kuži u instaliranje windowsa.
17 godina
X-edd kaže...

Ma nemogu nis vise instalirat ak pokusam instalirat zgasi mi se komp koju god exe aplikacju pokrenem al jel moram i drugu particiju formata na njoj su mi samo flimovi

Ok sad je sve jasno samo formatiraj C particiju i instaliraj windowse ali niti jedan program koji imas na C tj Exe datoteku nemoj premjestat na neku drugu particiju ili bilo gdje CD ili USB da ne bi prenio gamad na druge particije i na neka druga mjesta tj medije.Cool
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 21:37 (rambox).
17 godina

i stavi si kaspersky ili nod smart security i nemaš brige.....

c2d e8500@3.16g, nvidia 8800gt, ram 8gb, hdd 640gb, ext. hdd 2x160gb, 1x320gb, samsung t220 22"....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
bikerbj kaže...

i stavi si kaspersky ili nod smart security i nemaš brige.....

mislio je na eset smart security, da nebi bilo nismo znali Izlanuo se
Ovdje jedino pomaže reinstalacija windowsa, kako su neki rekli i ubuduće pamet u glavu i opreznost i već će biti manje problema
iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
16 godina
neaktivan

Evo instalirao sam windows 7 opremio sam ga sa svom zastitom svima hvala jedino sta igre imaju neke cudu grafiku zna ko to rijesti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj očisti koliko se da s bilo kojim AV programom a onda pokušaj vratit sistem na datum prije nego si prikopčao taj hdd. Meni je to znalo pomoć dok sam koristio XP.

Eto,zakasnio sam!

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 23:43 (miljac007).

1 0 hvala 0
17 godina
X-edd kaže...

Evo instalirao sam windows 7 opremio sam ga sa svom zastitom svima hvala jedino sta igre imaju neke cudu grafiku zna ko to rijesti

pojasni to malo...kako misliš čudnu.....
c2d e8500@3.16g, nvidia 8800gt, ram 8gb, hdd 640gb, ext. hdd 2x160gb, 1x320gb, samsung t220 22"....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice