DELETED!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DELETED!
Izgleda da ti se neki virus koji Avira ne prepozna prebacil na tvoj komp.Isprobaj neki bolji antivirus pa probaj skenirati sa njim
Najbolje bi bilo da ponovno instaliraš windowse uz formatiranje diska.Ili da ti to napravi netko tko se razumije u isto.
Ovako frend mi je dao svoj hdd da mu intaliram hdd ja sam prvo skenirao sa svojim antivrus i na njemu je naslo oko 120 wormsa i to je avira stavilA U KARANETNU
e sad nakon njegovog hdd-a ja imam velike probleme sa svojim xp-om e da maloprije sam skenirao dal imam kaj virusa u kompu al ema nis.
Ovako prvo jako su mi igre pocele stekat
Drugo nista nemogu instalirat pojavi se ovo 1607: unable to install installshield scripting runtime
Trece zaslon se jako zatamnio
Cetvrto cijeli komp steka
Pet:molim vas pomozite plissssssssssssss

DELETED!
DELETED!
DELETED!
Probaj jos skenirat sa Malwarebites treba probat nikad se ne zna za pocetak napravi Quick Scan pa uklonis sve kaj nađe. Poslije napravi Full Scan no prvo ga Updejtaj pa vidi hoce li on moc nekaj napravit skini Free verziju plavi gumb!
btw...moderatori zuti mi trebate dat

DELETED!
Ma nemogu nis vise instalirat ak pokusam instalirat zgasi mi se komp koju god exe aplikacju pokrenem al jel moram i drugu particiju formata na njoj su mi samo flimovi
Ma nemogu nis vise instalirat ak pokusam instalirat zgasi mi se komp koju god exe aplikacju pokrenem al jel moram i drugu particiju formata na njoj su mi samo flimovi

i stavi si kaspersky ili nod smart security i nemaš brige.....
i stavi si kaspersky ili nod smart security i nemaš brige.....

Evo instalirao sam windows 7 opremio sam ga sa svom zastitom svima hvala jedino sta igre imaju neke cudu grafiku zna ko to rijesti
Probaj očisti koliko se da s bilo kojim AV programom a onda pokušaj vratit sistem na datum prije nego si prikopčao taj hdd. Meni je to znalo pomoć dok sam koristio XP.
Eto,zakasnio sam!
Evo instalirao sam windows 7 opremio sam ga sa svom zastitom svima hvala jedino sta igre imaju neke cudu grafiku zna ko to rijesti