Pozdrav svima! Imam jedan problem pa me zanima jel ima netko Logitech Z Cinema zvučnike, a da ima Windows 7? Ja imam Win7 na Laptopu Dell 1735 i jedno 5-8 puta na dan mi prestanu raditi zvučnici tako da mi više ne prepoznaje zvučnike. Nakon toga moram restart napravit da bi opet proradilo, al nako nekoliko minuta ili par sati opet isto. Zvučnici su na USB, al ugl. neka se javi samo netko ko zna kakvi su to zvučnici, ne trebam one postove tipa probaj restartirati računalo ili ''jesi li probao iskopčati usb pa ukopčati opet'' xD. Hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Još uvijek ništa?! :( uff još me ubijaju zvučnici. Predobri su, a prave probleme samo zato što su na USB i zato što navodno ne rade na Windows 7 (neki dan sam pročitao negdje). Malo rade pa mi nakon nekog vremena blokiraju komp totalno. Nakon toga ih moram iskopčati i ugasiti laptop na tipku jer kada kliknem Shut down stoji na log out screenu i nikada se ne ugasi i onda kada ponovno upalim laptop ne smijem jos neko vrijeme ukopčati zvučnike nazad jer nece raditi. Prestrasno! Ja uvijek imam neku misteriju od problema. Ovo sam napisao da se ljudi podsijete ako ima netko tko moze pomoci, a ako ne ....onda nista hvala na citanju ovog i prethodnog posta. Pozdrav!
Pročitaj na: http://www.cropc.net/test/mutimedija/1446-ct-logitech-z-cinema
" Tijekom testa smo otkrili kako je Z Cinema izuzetno osjetljiv na elektromagnetske smetnje iz naponske mreže, pa svakako osigurajte naponski kabel zvučnika pomoću praktičnih eliminatora ovih smetnji, no ova osjetljivost nenarušava naš dojam te dajemo preporuka u svakom pogledu. "
" Pozdrav Max, Smetnje može proizvesti gotovo svaki uređaj. U našem slučaju smetnje je proizvodila stolna lampa koja je priključena na produžnom kabelu na kojem je priključen i Z Cinema. Smetnje je moguće izbjeći da se zvučnik spoji na samostalnu utičnicu, no svakako praktično rješenje je i "eliminator elektromagnetskih smetnji" "