Na laptopu win 7 x64 sporiji od x86

poruka: 6
|
čitano: 2.781
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem
Zdravo,
imao bi jedno pitanje koje je vezano za moj notebook toshiba c870 13p. instalirao sam win 7 x64 verziju i ona mi je dosta sporija od x86 verzije koju sada koristim ali zbog toga sto imam 4 gb rama zelio bi korisiti x64 verziju. jel neko mozda zna sto mi je sporija x64 verzija, jer kako sam skuzio trebala bi biti brza x64 verzija.

hvala unaprijed

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem
x64 verzija ti je opcenito zahtjevnija
13 godina
neaktivan
dobro to znam al pored i3 procesora i 4 gb rama ja mislim da bi trebala biti brza ili barem istog odaziva kao x86
13 godina
protjeran
jumper11 kaže...
Zdravo,
imao bi jedno pitanje koje je vezano za moj notebook toshiba c870 13p. instalirao sam win 7 x64 verziju i ona mi je dosta sporija od x86 verzije koju sada koristim ali zbog toga sto imam 4 gb rama zelio bi korisiti x64 verziju. jel neko mozda zna sto mi je sporija x64 verzija, jer kako sam skuzio trebala bi biti brza x64 verzija.

hvala unaprijed

jesi li tiu siguran da ti je prvi i drugi puta sve jednako instalirano - sto se tivce drugih programa - jer su windowsi u biti isti - samo je razlika u alokaciji ram memorije - ako su ti 32 bitni bolje radili ponovno ih instaliraj jer i u njima mozes otkljucati koristenje 4 gb rama

PR0MATRAC
13 godina
neaktivan
Problem
jel mi mozda neko moze reci koje drivere da skinem s ove stranice" http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU" posto ima ih mali milion

product type: notebook
family : satalite
product serija : C serija
model : c870
short model no: PSC8GE
oper.sis: win 7 x64
i sada driver type stvarno ih ima puno ne znam sta da skinem sve.

ako iko moze pomoci bio bih zahvalan

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
trebas samo drivere za ono sto ti windows ne prepozn
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice